Pvt. Silkroad Online Server(ları)

Burak1337

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Eğer ki bu Silkroad Online oyuncusuysanız, artık International Silkroad Online (Orjinal) oynanmıyacağı konusunda hem fikirsinizdir.

sxrM01R.png

Joymax oyunu 80cap zamanında eu charları getirip ve çekeceğiniz kervan petlerini Item mall'a (paralı) koyup, oyunu resmen ticariye çevirdiği net şekilde ortadadır.

Ben 2005 yılında açılan ilk server Xian'dan beri oynuyorum ve 90cap'in 2. haftası oyunu ebediyen bıraktım. Daha sonra açılan private serverlar EcSro, ZSZC vs denedim ve çok zevk aldım. Oyun artık private serverlarda devam etmektedir.

Bizim açtığımız guild var adı 1337Faculty, international ve thief guildidir. Amacımız sadece Job War'dır.
Yakın zamanda ERYX isimli yeni server açılacak, yeni üyeler arıyoruz (ingilizce bilen)

Guild ile job war kovalıdığımız videolar;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Rival Sro oynuyordum bi ara seti full sun dizdim. Premium çekecektim en yakın zamanda. Abimlerden öğrenmiştim bu oyunu o aralar tek çin charlar vardı. Sonra EU gelince wizard açmıştılar battı oyun. 80 Cap Free Silk bulursan coin system bulursan buradan haber ver gelebilirim.

Europa geldiği zaman ki sro ve Ecsro gibi olan sro olmadıkça Silkroad oynuyorum demeyin. Bedavadan silk verip item verip, sun'ları dizen oldukça bir özelliği kalmıyor oyunun. Dediğim sro'lar hariç diğer privateleri hiç sevmiyorum, çıkaranları da sevmiyorum. Türkiye'de ilk private sro çıkaran kişiyim ancak şuanki srolar gibi değildi açtığım.
Neyse hayırlı olsun diyeyim, inş. sizde şu zamanlarda çerez gibi açılan serverlar gibi olmazsınız.

Bu açılacak server benim değil. Ben sadece bu guildde masterım. Sadece guild tanıtımını yapmıştım. 1 ay içerisinde ERYX isimli 80cap server geliyor, orada toparlanacağız.

Bu arada EcSro'da GM'lik yapmıştım ve VIP'de sun setim vardı ^^

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı