PWM Olup RGB Olan Kasa Fanları

Makaleler
1
Yer
Kastamonu
Biliyorsunuz 3 ve 4 pinli kasa fanları var. Kasamla birlikte 3 pinli bir fan gelmişti ve ıslık sesinden duramıyordum artık.
Anakartımın RGB çıkışı mevcut. Öyle bir kasa fanı arıyorum ki 4 pinli PWM soketten beslenip gücünü ve devrini ayaryalabilsin ve RGB olarak da anakart çıkışıyla uyumlu çalışsın.

Aigo fanları sanırım tam hızda dönüyor. AliExpress'te baktım ama detaylı bir bilgi bulamadım. Ne tavsiye edersiniz?

Ucuz RGB fanlar PWM özürlü ve düşük CFM değerine sahip olup asıl işini yapmaktan çok görselliğe hitap ediyor. Her ikisini birden sağlayan RGB fanlar için bütçeyi arttırman gerekiyor. @Viktor R3znov önerdiklerine alternatif olarak fiyat performans Xilence XF062 öneririm. Kendi sitesinden özelliklerini buradan görebilirsin.

@CJack60 Hocam bu önerdiğiniz Xilence XF062 model fanı siz kullanıyormusunuz? Baktım özelliklerine RPM ve CFM değeri güzel ayrıca fiyatı uygun vede RGB şuan için çok alınası duruyor. Benim sıkıntım öndeki 3 fanım çok güçsüz o yüzden yük altında 70-75 arasına çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı