Be Quiet ve Arctic'in fanlarını kullanıyorum aşırı sessiz ve performanslılar. Önde Cooler Masterin kendi fanları var ama muhtemelen söylediğiniz sorunu yapıyor. Akım sesi sanırım 3 fanda da böyle zırıltı tarzı bi ses var. Çok yüksek bi ses değil ama benim gibi takıntılı biri için biraz kulağa geliyor, sadece gece ve çok sessiz ise ortam. O yüzden kaliteli sorun çıkarmayacak bi şeyler bakıyorum. Dediğiniz fanları da inceleyeceğim teşekkür ederim.Noctua'nın kahverengi fanları gerçekten çok sessiz ancak ARGB yok. Onun dışında Corsair'in fanları da göbekteki ses bozulmasını yapmayan en iyi fanlardan biri, yani direkt olarak önerim yok, fakat linkini attığım fanları ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sessiz ve renkleri de çok iyi.
![]()
Xigmatek En42128 Galaxy Iı Pro 120*120*25mm 3*at120 Argb Fan Panel+kumandalı Kasa Fan Kiti - Fiyatı, Yorumları
Xigmatek En42128 Galaxy Iı Pro 120*120*25mm 3*at120 Argb Fan Panel+kumandalı Kasa Fan Kiti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com