Pwnage Trinity CF vs vaxee X sora vs Logitech gpx 2

Purple Guy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir mouse alacağım ve bu 3 mousetan birini alacağım. Ağırlık benim için önemli değil, beni uzun süre idare etsin yeter. Logitech kasa kalitesi kötü diye duydum ama sensörü ve şekli güzel gibi geliyor. Claw-relaxed claw kullanıyorum, elim 19-20 cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni bir mouse alacağım ve bu 3 mousetan birini alacağım. Ağırlık benim için önemli değil, beni uzun süre idare etsin yeter. Logitech kasa kalitesi kötü diye duydum ama sensörü ve şekli güzel gibi geliyor. Claw-relaxed claw kullanıyorum, elim 19-20 cm.

Logitech kasa kalitesi gayet iyi. Claw tutuyorsanız GPX 2 iri ellere anca gider diye düşünüyorum. Relaxed Claw ise uygun olabilir.
Pwnage Trinity CF’de sensör sorunu yaşayan kişiler çok gördüm ki biri benim o mouse’u önerdiğim kişiydi önerdiğime çok pişman oldum.
OGM V2 Pro da bakılabilir.
Ninjotsu konusuna gelirsek güzel mouse ama fiyatının çok üstüne yazılmış gibi diğerlerinin popülerliğinden sonra. İnsan Sora V2 fiyatını çok daha aşağılarda görünce çok da bir fark olmayan versiyonuna o parayı vermek istemiyor,

Logitech kasa kalitesi gayet iyi. Claw tutuyorsanız GPX 2 iri ellere anca gider diye düşünüyorum. Relaxed Claw ise uygun olabilir.
Pwnage Trinity CF’de sensör sorunu yaşayan kişiler çok gördüm ki biri benim o mouse’u önerdiğim kişiydi önerdiğime çok pişman oldum.
OGM V2 Pro da bakılabilir.
Ninjotsu konusuna gelirsek güzel mouse ama fiyatının çok üstüne yazılmış gibi diğerlerinin popülerliğinden sonra. İnsan Sora V2 fiyatını çok daha aşağılarda görünce çok da bir fark olmayan versiyonuna o parayı vermek istemiyor,
Hocam benim arkadaşımda sensör sorunundan bahsetmişti ondan zaten şüpheliydim bir de vaxee sora nasıl? Logitech sararıyor bir de arkadaşımda vardı.

Logitech kasa kalitesi gayet iyi. Claw tutuyorsanız gpx 2 iri ellere anca gider diye düşünüyorum. Relaxed claw ise uygun olabilir.
Pwnage Trinity CF'de sensör sorunu yaşayan kişiler çok gördüm ki biri benim o fareyi önerdiğim kişiydi önerdiğime çok pişman oldum.
Ogm V2 Pro da bakılabilir.

Fiyat benim için önemli değil hocam Sora V2'ye bakıyordum ama kasa sorun çıkarıyormuş bazılarında o yüzden hiç bakmak istemedim.

Hocam benim arkadaşımda sensör sorunundan bahsetmişti ondan zaten şüpheliydim bir de vaxee sora nasıl? Logitech sararıyor bir de arkadaşımda vardı.

Fiyat benim için önemli değil hocam Sora V2'ye bakıyordum ama kasa sorun çıkarıyormuş bazılarında o yüzden hiç bakmak istemedim.

Sora V2’ye benim de bir arkadaş iç iskeleti çok iyi değil falan demişti ama ilgili çok bir şey göremedim.
Benim size tavsiyem OGM V2 Pro veya yine şeklinden dolayı hoşunuza gittiyse Vaxee sora olur. Fiyat önemli değil diyorsunuz, o halde mantıklı olabilir.

Sora V2'ye benim de bir arkadaş iç iskeleti çok iyi değil falan demişti ama ilgili çok bir şey göremedim.
Benim size tavsiyem ogm V2 Pro veya yine şeklinden dolayı hoşunuza gittiyse vaxee sora olur. Fiyat önemli değil diyorsunuz, o halde mantıklı olabilir.

Ergonomik mouse kullanabilsem gerçekten çok sevdiğim bir mousetur ogm Pro V2 ama ergo mouse tutamıyorum. Bir de fareyi kardeşimle beraber kullanacağız 18-19 cm el de kullanabilir mi vaxee Sora'yı?

Ergonomik mouse kullanabilsem gerçekten çok sevdiğim bir mousetur ogm Pro V2 ama ergo mouse tutamıyorum. Bir de fareyi kardeşimle beraber kullanacağız 18-19 cm el de kullanabilir mi vaxee Sora'yı?

18-19 cm el ile Claw kullanılabilir. Ayrıca hocam Claw tutuyorsanız Pulsar’ın TenZ edition faresini kesinlikle öneririm Claw için üretildiği için özel olarak muhteşem bir fare o tutuşa sahipseniz.

18-19 cm el ile claw kullanılabilir. Ayrıca hocam claw tutuyorsanız Pulsar'ın tenz Edition faresini kesinlikle öneririm claw için üretildiği için özel olarak muhteşem bir fare o tutuşa sahipseniz.

Stokları bitmese ilgileniyordum hocam gerçekten ben de onu çok sevmiştim.

Stokları bitmese ilgileniyordum hocam gerçekten ben de onu çok sevmiştim.

O halde alabilirsiniz hocam :) Gaminggen’de stoğu var.

O halde alabilirsiniz hocam :) Gaming.Gen.TR'de stoğu var.

Hocam sağ olun bilmiyordum Gaming.Gen.TR de olduklarını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı