Pximouse nedir?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün sistemimi Windows 1709 sürümüne güncelledim.
Bu güncelleme sonrası daha önceden başlangıçta başlamasını devre dışı bıraktığım One Drive, tekrar başlatılmış durumda. Ayrıca yeni bir şey gözükmekte: pximouse. Bu nedir? Zararlı mıdır? Diye sizlere danışmak istedim.

Sistemim:
-A10 9700 APU
-MSI A320M Pro VH-Plus
-8 GB G-Skill FlareX RAM
-WD Blue 1TB 7200 RPM
-Xigmatek X-Calibre 400 W

Bu arada daha önce başlangıçta otomatik olarak açılan Radeon Settings de otomatik açılmamakta.
@Murat5038 hocam bunu sebebi Windows'un Creators Uptade olması olabilir mi?

KIS 17 ile tarama yapın. Sonucu paylaşın. Zararlı olması muhtemel değildir fakat yine de denemekte fayda var.
Şu an Kaspersyk Free ile tarama yapıyorum. Sonuçları atacağım.

Kasperky Free ile tarama yaptım. Herhangi bir şey çıkmadı. Programı da devre dışı bıraktım zaten.
Radeon Settings de tekrardan otomatik olarak çalışmaya başladı.
Her şey tıkırında ilerliyor. :D

Fareniz ile ilgili sürücü güncellemesi yapıldı bu Windows 10 güncellemesi ile. O yüzden onun yazılımı geldi. Zararlı değil.

Fakat bu güncelleme bana da zarar verdi. Yeni kullanıcı hesabı gibi oluşturup masaüstümü yok etti. Tarayıcı verilerim de sıfırlandı. Eski masaüstümü aktardım fakat bu şekilde yapması hoşuma gitmedi.

OneDrive felan bende de tekrardan aktif oldu. Dediğim gibi güncelleme kaynaklı.

Fareniz ile ilgili sürücü güncellemesi yapıldı bu Windows 10 güncellemesi ile. O yüzden onun yazılımı geldi. Zararlı değil.

Fakat bu güncelleme bana da zarar verdi. Yeni kullanıcı hesabı gibi oluşturup masaüstümü yok etti. Tarayıcı verilerim de sıfırlandı. Eski masaüstümü aktardım fakat bu şekilde yapması hoşuma gitmedi.

OneDrive felan bende de tekrardan aktif oldu. Dediğim gibi güncelleme kaynaklı.
Ben devre dışı bıraktım. Fakat Windows tarafından bir fare sürücüsü görmek güzel.
Şu sıfırlama olayı can sıkıcı. Neyse ki çok uğraştıran bir işlem değil.

RS3 sıkıntılarıyla beraber geldi oyuncular için de ayrı bir sıkıntı kaynağı oldu.
Şuan hala düzgün bir güncelleme almadı o yüzden geçilmesini tavsiye etmiyorum.

Daha önce de sorulmuştu:
pximouse Nedir?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı