Direct Drive bir set ile 15 yıllık ilkel dişli seti kıyaslamayın artık. Hala G29 önerenleri de ciddiye almayın. Pxn eski kötü imajından çok uzak şu an. Hele yeni VD serileri her yerde olumlu yorumlar almış ben VD4 bekliyorum artık. Moza R3 aldım ve ilk günden arızalı çıktı şimdi iade ile uğraşıyorum. Moza sadece reklamı daha fazla yapılan bir Çin malı ürün. Pxn'in ondan aşağı kalır yanı yok.
Pxn V10 Pro'da da yaptığım incelemelerde yorumlar olumlu. Pxn'in yeni simracing yazılımında desteği var ve bütün ayarları oradan yapılıyor. Rus bir YouTuber var o ilk alıp kullananlardan. 4 ay sürekli kullanmış ve üzerindeki direksiyonu çıkarıp daha ağır bir direksiyon takmasına rağmen ne ısınma ne başka bir sorunla karşılaşmamış. FFB olarak zaten dişli sistemlerle karşılaştırmaya bile gerek yok. 15.900'e Direct Drive keyfine bakın hocam.
Ayrıca shifter olup olmaması çok önemli değil o sonradan alınır önemli olan cihazın base! Rampage'larda shifter var ama dandik. Shifter için herhangi bir markanın USB vitesini alabilirsiniz ek olarak. Örnek olarak Spardox'un BG1 modeli mi neydi o var. Simtur'un kemik bir direksiyonu var. Pxn'in de A7 vitesi var 4.000 TL civarındaydı en son.