Pxn V10 Pro vs G29

Hocam distribütör kim bilmiyorum ama yalnızca Gelbura ve EUAS Teknoloji diye bir firma getiriyor PXN direksiyonları. EUAS yarı resmi distribütör gibi bişey. Edirnekapı tarafında yerleri var gidip gördüm içerdeki tipler biraz hödüktü ama şansa artık :) Sizinki yurtdışı olacağı için hiç bir resmi distribütör sorumluluk alıp tamir yapmaz. Bu durum telefonlarda da diğer elektronik cihazlarda da geçerli. Sırf o yüzden yeni çıkan VD4 modeli yurtdışından getirtmeyi düşündüm ama Moza R3'de garantili üründe sıkıntı yaşayınca gözüm kesmedi. Gelbura yeni VD serilerini getirtecekmiş.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Pxnnin Türkiye'de bayii distrübutörü var mı ki hocam ürüne bir şey olduğunda yaptırabileceğimiz bir yer.
Yurtdışından aldırıyorsunuz madem bulabiliyorsa VD4 ya da VD6 modelini aldırın hocam bu modeli es geçin. Daha yeni bir teknoloji kullanıyor yeni baseler ve incelemelerin hemen hepsi olumlu.

Hocam distribütör kim bilmiyorum ama yalnızca gelbura ve euas teknoloji diye bir firma getiriyor pxn direksiyonları. Euas yarı resmi distribütör gibi bir şey. Edirnekapı tarafında yerleri var gidip gördüm içerdeki tipler biraz hödüktü ama şansa artık :) sizinki yurt dışı olacağı için hiçbir resmi distribütör sorumluluk alıp tamir yapmaz. Bu durum telefonlarda da diğer elektronik cihazlarda da geçerli. Sırf o yüzden yeni çıkan VD4 modeli yurt dışından getirtmeyi düşündüm ama moza R3'te garantili üründe sıkıntı yaşayınca gözüm kesmedi. Gelbura yeni VD serilerini getirtecekmiş.

Yurt dışından aldırıyorsunuz madem bulabiliyorsa VD4 ya da VD6 modelini aldırın hocam bu modeli es geçin. Daha yeni bir teknoloji kullanıyor yeni baseler ve incelemelerin hemen hepsi olumlu.

Biraz bütçe kısıtlı hocam V10 Pro 9 bin TL'ye geliyor burada ki satış fiyatının neredeyse 7 bin TL altı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı