PXN V9 Gen 2 nasıldır?

Maalesef içimden gelmeyerek G29 diyorum :D
Ancak peşin alabilirsen ve bir 5K daha koyabilirsen alttakini öneriyorum herkese. Aksi takdirde 1 ay kadar bekleyebilirsin bu ürünün stokları gelecek o zaman Hepsiburada üzerinden taksitli alırsın ve bana dua edersin :)

Çok acelem yok bakıyorum hâla. Malum oğrenciyiz ne kadar F/P ise o kadar iyi oluyor teşekkürler önerin için. Bütçemi buna çıkaracağım sorunsuz ise. Sadece şeyi soracağım harici vites içinde var mı? Kutuda görünmüyor ya.

Çok acelem yok bakıyorum hâla. Malum oğrenciyiz ne kadar F/P ise o kadar iyi oluyor teşekkürler önerin için. Bütçemi buna çıkaracağım sorunsuz ise. Sadece şeyi soracağım harici vites içinde var mı? Kutuda görünmüyor ya.
Direct Drive hiç bir sette vites içinde olmuyor. Ben görmedim duymadım. Oyuncak statüsünde olan setlere çocuklara cazip gelsin diye vites koyuyorlar o da elinde kalır bir süre sonra. Misal G29'un kronik shifterı. 3-5 k arasında kaliteli vitesler var sen bütçeni ayarla dediğim modeller gelsin o zaman bakarız kardeşim ;)

Direct Drive hiçbir sette vites içinde olmuyor. Ben görmedim duymadım. Oyuncak statüsünde olan setlere çocuklara cazip gelsin diye vites koyuyorlar o da elinde kalır bir süre sonra. Misal G29'un kronik shifterı. 3-5 k arasında kaliteli vitesler var sen bütçeni ayarla dediğim modeller gelsin o zaman bakarız kardeşim ;)

Teşekkürler hocam az önce başka bir forumda sana denk geldim sen bayağı kovalamışsın bilgi anlamında. Çoğu konuda cidden mantıklı bir cihazmış. Zaten shifter uyumu varmış başka ürünler takılıyormuş sonradan ufak bir masrafla hallolurmuş sadece şu masa montajı biraz korkuttu masam eski ve kenar kısmı bayağı kalın umarım alınca masaya oturtabilirim.

Teşekkürler hocam az önce başka bir forumda sana denk geldim sen bayağı kovalamışsın bilgi anlamında. Çoğu konuda cidden mantıklı bir cihazmış. Zaten shifter uyumu varmış başka ürünler takılıyormuş sonradan ufak bir masrafla hallolurmuş sadece şu masa montajı biraz korkuttu masam eski ve kenar kısmı bayağı kalın umarım alınca masaya oturtabilirim.
Herşey burada başladı hocam :D Size önerdiğim modeli ben alacakken sonrada daha üst modeli olan VD6'ya yöneldim şuan onu kullanıyorum.

Masanızın kalınlığı bir ölçün isterseniz kullanan arkadaşlara masa aparatı kaç cm açılıyor sorarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı