Pxn VD4 Force feedback çalışmıyor

Evet hocam genelde arkadaşların ilk direksiyon setleri olduğu için çoğunlukla tecrübesizlikten sorunla karşılaşıyorlar. Yoksa donanımsal arıza yaşayan kimseyi görmedim ben. Yalnızca bir V10 Pro kullanıcısı vardı onun da yazılımsal olabilirdi ama iade et dedim uğraşmak istemiyor gibiydi.

Evet tecrübesizlikten kaynaklı tabii ki de fakat çok zevkliymiş zamanında arkadaşımın G29 direksiyonunuda kullanmıştım bir süre ama Direct Drive gerçekten çok iyiymiş direksiyon bakana kadar pxnden haberim bile yoktu sizin sayenizde oldu 😂 ve çok memnunum bir de debriyaj ve vites alabilirsem çok iyi olacak inşallah.

Evet tecrübesizlikten kaynaklı tabii ki de fakat çok zevkliymiş zamanında arkadaşımın G29 direksiyonunuda kullanmıştım bir süre ama Direct Drive gerçekten çok iyiymiş direksiyon bakana kadar pxnden haberim bile yoktu sizin sayenizde oldu 😂 ve çok memnunum bir de debriyaj ve vites alabilirsem çok iyi olacak inşallah.
Debriyaj burada.

Vitesleri arkadaşlar talan etmiş maalesef pek çeşit kalmadı :D
Tek seçenek bu var artık. Bunun da stoğu bitmeden bir şekilde alın. Yeni stoklar en erken 2 aya gelir. Çin'de bu ay tatil olduğu için bir iş yapmadılar.

Debriyaj burada.

Vitesleri arkadaşlar talan etmiş maalesef pek çeşit kalmadı :D
Tek seçenek bu var artık. Bunun da stoğu bitmeden bir şekilde alın. Yeni stoklar en erken 2 aya gelir. Çin'de bu ay tatil olduğu için bir iş yapmadılar.

Çok isterdim ama şu an alamam maalesef. Taksitli bir şekilde aldım zaten bunu. Debriyaj hemen tükenir mi bir de bu viteslerde kemikli vites falan da varmış ne farkı var? Bu attığınız tükenirse başka marka vites takamaz mıyım? Pxn marka olması şart mı? Bir de hocam meslek neydi bu konularda ne kadar bilgilisiniz? 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı