PXN VD6 Alınır mı?

Hocam satıcıya sordum ocak sonuna doğru gelir dediler. Stokta yok ama peşin fiyatına 9 taksit yazmışlar büyük fırsatmış. Stoklara geldiğinde yine 6-9 taksit olursa fiyatı uygun olursa (18k-19k) bu ürünü almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz?
Stokta yok ki. Gelirse o fiyat bandına alınabilecek en iyi set. Bende alacağım pxn V10 Pro.

Hocam satıcıya sordum ocak sonuna doğru gelir dediler. Stokta yok ama peşin fiyatına 9 taksit yazmışlar büyük fırsatmış. Stoklara geldiğinde yine 6-9 taksit olursa fiyatı uygun olursa (18k-19k) bu ürünü almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz?
Satıcının öngörüsü tutmuyor pek bence daha erken gelecek :)
20K altına alınabilecek tek mantıklı set olduğunu düşünüyorum hocam. Artık herkes yavaştan Direct Drive rahatlığına geçmeli. Bunun metal pedallı olan Ultra modeli de gelecekmiş aralarında büyük fiyat farkı olmaz istediğinizi alırsınız.

Satıcının öngörüsü tutmuyor pek bence daha erken gelecek :)
20K altına alınabilecek tek mantıklı set olduğunu düşünüyorum hocam. Artık herkes yavaştan Direct Drive rahatlığına geçmeli. Bunun metal pedallı olan Ultra modeli de gelecekmiş aralarında büyük fiyat farkı olmaz istediğinizi alırsınız.
Pxn VD6 siparişi verdim 😁🤩.

Dosya Ekleri

• IMG_20251221_200302.jpg
    IMG_20251221_200302.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 20
Vallahi dayanamadım hocam 😁. Şu anda pedal hediye ben 5 taksit yaptım o yüzden fiyat öyle.
Hadi hayırlı olsun :) Yine iyi almışssın. Ben de iki kredi kartı kullanıp almıştım. VD6 almayan kalmadı artık :D Gelsin de takıldığın yerde sorarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni inceleme gelmişşşş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun :) Yine iyi almışssın. Ben de iki kredi kartı kullanıp almıştım. VD6 almayan kalmadı artık :D Gelsin de takıldığın yerde sorarsın.

Yeni inceleme gelmişşşş

Hocam direksiyon seti elime ulaştı. Aşırı ağır bir şey. Çok kaliteli malzeme. Masaya taksam kırılır masa. Şimdi masa yaptırmayı düşünüyorum 😁

Hocam direksiyon seti elime ulaştı. Aşırı ağır bir şey. Çok kaliteli malzeme. Masaya taksam kırılır masa. Şimdi masa yaptırmayı düşünüyorum 😁
Hiç masayla uğraşma bence yine taksitle bi stand al 😄 pedalları yerinde tutamıyorsun yoksa. Fren kitini de kullanamıyorsun.

Hiç masayla uğraşma bence yine taksitle bir stant al 😄 pedalları yerinde tutamıyorsun yoksa. Fren kitini de kullanamıyorsun.

Hocam uzun kalın bir masa yaptıracağım hiç sokmicem direksiyonu. Hem ders çalışmak hem oyun oynamak ici. Bayağı uzun sağlam bir masa yaptıracağım.

Hocam uzun kalın bir masa yaptıracağım hiç sokmicem direksiyonu. Hem ders çalışmak hem oyun oynamak ici. Bayağı uzun sağlam bir masa yaptıracağım.
Valla istediği kadar sağlam olsun benim masa da sağlam ağaçtan ama FFB devreye girdi mi masa üstünde ne varsa yerinden oynatıyor :D Monitörü vs düşürürsün söylemiş olayım çok sağlıklı değil. Pedalları nereye sabitlemeyi düşünüyorsun en büyük sorun o. Bi yere vidalanmadıktan sonra her türlü ani hareketinde kayıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı