Çözüldü PyAudio indirilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

akbabaros

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
a1 global öğrenci
Merhaba. PyAudio'yu hiçbir şekilde yükleyemiyorum ve zaten Python --version yazdığımda, da Python bulunamadı diyor.

1667128652030.png

Çözüm
Yine olmadı ama ben Python bulunamadı hatasından olduğunu düşünüyorum Python yüklü ama bulunamadı diyor ne yapmam lazım.

Bunu bir deneyin. Ardından CMD'yi yönetici olarak açıp, "pip", "pip2" veya "pip3" yazın.
Aynı sorunu ben de yaşadım ve bu şekilde çözdüm:

Bilgisayarım>özellikler>gelişmiş sistem ayarları>ortam değişkenleri>path>düzenle>oraya yeni bi konum ekleyin ve konumu C:\Users\OzanPC\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Python 3.8 yapın.

Ardından CMD'ye python yazın.

Aynı sorunu ben de yaşadım ve bu şekilde çözdüm:

Bilgisayarım>özellikler>gelişmiş sistem ayarları>ortam değişkenleri>path>düzenle>oraya yeni bir konum ekleyin ve konumu C:\Users\OzanPC\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Python 3.8 yapın.

Ardından CMD'ye Python yazın.

Yine olmadı ama ben Python bulunamadı hatasından olduğunu düşünüyorum Python yüklü ama bulunamadı diyor ne yapmam lazım.

Bunu bir deneyin. Ardından CMD'yi yönetici olarak açıp, "pip", "pip2" veya "pip3" yazın.

Çözüm

Teşekkürler makaledeki video işime yaradı <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı