Çözüldü Pyautogui modulü çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FortmanForever

Decapat
Makaleler
1
Merhaba. Bugün ses algıladığında istenilen tuşa basılacak bir program yazdım. Ses algılama işlevi çalışmasına rağmen pyautogui çalışmıyor. CMD'den indirdim modulü. Sizce sorun ne olabilir? Ha bir de ChatGPT'ye kontrol ettirdim kodu kodda bir şey yok.

Çözüm
Kodun genel yapısında hata varmış hocam. Bu şekilde zaten çalışmaz. Müsait olan başka biri cevap verebilir. Ya da beklerseniz ben de eğer cevap gelmezse müsait zamanımda yardımcı olacağım.

Hocam sorunu çözdüm. Tek sıkıntı ilerinin i'sini küçük yazmammış. Yardımınız için sağ olun.
pip list yazabilir misiniz bir de terminale.

Ek olarak programın çalıştırılması sırasında herhangi bir hata alıyorsanız onu da yollayın.

Kodları paylaşırsanız daha iyi yardım ederiz.

pip list yazabilir misiniz bir de terminale.

Ek olarak programın çalıştırılması sırasında herhangi bir hata alıyorsanız onu da yollayın.

Kodları paylaşırsanız daha iyi yardım ederiz.
pip list yazınca bunlar çıktı.
Kodlar:

pip install --upgrade PyAutoGUI yazarak PyAutoGUI'nin son sürümünü yükleyin. Eski sürümünü kullanıyorsunuz.

Daha sonra pip list yazarak PyAutoGUI 0.9.54 sürümünün yüklendiğine emin olun.

0.9.53 sürümü Python 3.8'e kadar destekliyor.

Hocam güncellememe rağmen hata devam ediyor. Chrome ile etkileşime geçemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…