PYBS Ağustos Bursum Yatmadı

Heinz.Guderian

Megapat
En son Haziran ayının bursunu çekmiştim. Şu an kartta Temmuz ve Ağustos aylarının bursları, yani iki burs parası olması lazım. Ama tek burs parası var. Arkadaşımın bursu yatmış. Nereye şikayet etmeliyim? İnternette araştırdım, biri CİMER'e şikayet etmiş. Bu işleri tam bilmiyorum, CİMER'e girdim, şikayete mi yoksa isteğe mi yoksa bilgi edinme hakkına mı tıklayacağım bilemedim, şikayeti sadece suçlar için mi kullanıyoruz? Bu işin prosedürü nasıl? Veyahut bundan başka çözüm var mı?

Son düzenleme:
En son Haziran ayının bursunu çekmiştim. Şu an kartta Temmuz ve Ağustos aylarının bursları, yani iki burs parası olması lazım. Ama tek burs parası var. Arkadaşımın bursu yatmış. Nereye şikayet etmeliyim? İnternette araştırdım, biri CİMER'e şikayet etmiş. Bu işleri tam bilmiyorum, CİMER'e girdim, şikayete mi yoksa isteğe mi yoksa bilgi edinme hakkına mı tıklayacağım bilemedim, şikayeti sadece suçlar için mi kullanıyoruz? Bu işin prosedürü nasıl? Veyahut bundan başka çözüm var mı?
Arkadaşın ile aynı okulda mısın? Yatma zamanı okuldan okula fark ediyordu biz alırken.

Geç yatabiliyor. Ben de anlamadım tam ne zaman yattığını. Ama genellikle ayın 20-30 arası yatıyor.

Okullar açıkken benim burs en geç ayın on beşinde yatmış oluyordu ama bir iki aydır ayın 20-30'u arası yatıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı