PYBS burs kartı değişti mi?

443595

Hectopat
Soru başlıkda, ayrıca VakıfBank'dan burs alıyorum PTT kart mı almam lazım?
Ve ne zaman yatacak burs?

Konu hakkında bilgi sahibi olanlar cevap verirlerse sevinirim.

Evet değişmiş kartlar en yakın PTT'ye kimliğinle giderek yeni kartını alabilecekmişsin ayrıca mağdur olmamak için kısa zamanda VakıfBank kartında para varsa çekmen gerekiyor.

Evet değişmiş kartlar en yakın PTT'ye kimliğinle giderek yeni kartını alabilecekmişsin ayrıca mağdur olmamak için kısa zamanda VakıfBank kartında para varsa çekmen gerekiyor.
peki kart aldim ama para yatmiyor okul idaresine falan mı söylemem gerekiyor?

Ocak bursu daha yatmadı mı?
Ben ptt kart çıkardım ama vakıftan yattı.Şubat bursu da ptt kart yatacak 18-25 şubat arası.
Merhaba ben de bugün ptt kart çıkardım da vakıfa yattığını nerden biliyorsunuz ben kartı vakıfbank atm'sine takınca yuttu el koydu o an fark ettim okul bilgi vermemişti.

Merhaba ben de bugün PTT kart çıkardım da vakıfa yattığını nereden biliyorsunuz ben kartı VakıfBank ATM'sine takınca yuttu el koydu o an fark ettim okul bilgi vermemişti.

Birkaç gün içerisinde PTT kartınıza, VakıfBank hesabınızda olan para geçiş yapacaktır. Hesapların PTT'ye geçmesi ile VakıfBank'ta bir hesabınız kalmadı. Dolayısıyla kart geçersiz oldu ve ATM yuttu.

Evet ben de o açıdan yuttuğunu düşünüyordum da umarım para geçer çünkü mağdur olmamaktan falan bahsediyor çağrı merkezindeki kişi

Evet ben de o açıdan yuttuğunu düşünüyordum da umarım para geçer çünkü mağdur olmamaktan falan bahsediyor çağrı merkezindeki kişi

Bende 1 hafta önce PTT kartı aldım. O gün geçmedi. 2 gün sonra çarşıya gittiğimde baktım ve para geçmişti. Mağdur olma gibi bir durum olacağını düşünmüyorum.

Benim de VakıfBank idi PTT'ye geçtiğini bilmiyorduk. Kartı yuttu ATM. PTT'ye giriyorsunuz kimliğiniz ile, yeni kart veriyorlar. Şifrenizi de yeniliyorlar, sonradan değiştirebilirsiniz. PTT görevlisi 24 saat içinde paranın aktarılacağını söyledi. O gün yatmazmis zaten 24 saat sonra en geç yatarmış.

18 yaşının altındaysa veriyorlar velimiz olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…