Çözüldü PyCharm çok fazla CPU tüketiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Anladım. Dediğim işlemi gerçekleştirdiniz mi?
Şimdi yapıyorım...
1630079430927.png
Yaptım değerler bu şekilde.
@377660

Şimdi yapıyorım...
Eki Görüntüle 1150318Yaptım değerler bu şekilde.
@377660
Hocam yaptığımız çekirdek devre dışı bırakma işlemi uygulamanın performansını düşürebilir. Hani aklıma sadece bu işlem geldi. Farklı bir şey bilen arkadaşlar olursa yazarlar. Baktığım kadarıyla CPU kullanımı düşmüş.

Demin not olarak eklemiştim ama yazımı kaydetmemiş, çekirdek işlemi devre dışı bırakmak fazla tavsiye edilen bir şey değil.
Çözüm işaretlemeyin isterseniz. Farklı arkadaşlar yardımcı olabilir. Benim yaptığım sadece çekirdek devre dışı bırakma/kolay yol. @389072

Hocam yaptığımız çekirdek devre dışı bırakma işlemi uygulamanın performansını düşürebilir. Hani aklıma sadece bu işlem geldi. Farklı bir şey bilen arkadaşlar olursa yazarlar. Baktığım kadarıyla CPU kullanımı düşmüş.

Demin not olarak eklemiştim ama yazımı kaydetmemiş, çekirdek işlemi devre dışı bırakmak fazla tavsiye edilen bir şey değil.
Çözüm işaretlemeyin isterseniz. Farklı arkadaşlar yardımcı olabilir. Benim yaptığım sadece çekirdek devre dışı bırakma/kolay yol. @389072
Peki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı