Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar PyCharm'dan Python dili olarak bir kod yazdım ama kodu nasıl kaydedip çalıştıracağımı bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar PyCharm'dan Python dili olarak bir kod yazdım ama kodu nasıl kaydedip çalıştıracağımı bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #2 Run de. Artı 0 Eksi
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ocak 2024 #3 Üst kısımda Run butonu var. Oradan kaydedip çalıştırabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #4 Lasty dedi: Üst kısımda Run butonu var. Oradan kaydedip çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir kısayol haline getirip uygulama gibi çalıştıramıyormuyum? Artı 0 Eksi
Lasty dedi: Üst kısımda Run butonu var. Oradan kaydedip çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir kısayol haline getirip uygulama gibi çalıştıramıyormuyum?
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 29 Ocak 2024 #5 Quessa dedi: Bir kısayol haline getirip uygulama gibi çalıştıramıyormuyum? Genişletmek için tıkla... EXE formatında çıktı mı almak istiyorsunuz? Bunun için pyinstaller kullanmalısınız. Basit bir komutla EXE formatında çıktı alabilirsiniz. Son düzenleme: 31 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Quessa dedi: Bir kısayol haline getirip uygulama gibi çalıştıramıyormuyum? Genişletmek için tıkla... EXE formatında çıktı mı almak istiyorsunuz? Bunun için pyinstaller kullanmalısınız. Basit bir komutla EXE formatında çıktı alabilirsiniz.