B bayalpaslan08 Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer İstanbul, Üsküdar 9 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar PyCharm'da terminali açınca aşağıda ekran görüntüsünü eklediğim hata beliriyor ve "pip install" komutuyla herhangi bir kütüphane indiremiyorum. Aynı şekilde terminali direkt açınca da aynı hata. Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar PyCharm'da terminali açınca aşağıda ekran görüntüsünü eklediğim hata beliriyor ve "pip install" komutuyla herhangi bir kütüphane indiremiyorum. Aynı şekilde terminali direkt açınca da aynı hata. Nasıl çözebilirim?
Çözüm newgammaknife 9 Kasım 2024 Proje isminizde boşluk olduğu için düzgün okuyamıyor gibi. PyCharm dışında da pip'i kullanabiliyor musunuz?
Proje isminizde boşluk olduğu için düzgün okuyamıyor gibi. PyCharm dışında da pip'i kullanabiliyor musunuz?
newgammaknife Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 87 Çözümler 4 9 Kasım 2024 #2 Proje isminizde boşluk olduğu için düzgün okuyamıyor gibi. PyCharm dışında da pip'i kullanabiliyor musunuz? Artı 1 Eksi Çözüm
Proje isminizde boşluk olduğu için düzgün okuyamıyor gibi. PyCharm dışında da pip'i kullanabiliyor musunuz?
KS KS B bayalpaslan08 Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer İstanbul, Üsküdar 9 Kasım 2024 #3 newgammaknife dedi: Proje isminizde boşluk olduğu için düzgün okuyamıyor gibi. PyCharm dışında da pip'i kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanabiliyorum evet. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
newgammaknife dedi: Proje isminizde boşluk olduğu için düzgün okuyamıyor gibi. PyCharm dışında da pip'i kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanabiliyorum evet.
newgammaknife Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 87 Çözümler 4 9 Kasım 2024 #4 bayalpaslan08 dedi: Kullanabiliyorum evet. Genişletmek için tıkla... Öyleyse yüksek ihtimalle proje adındandır, onun dışında olsa olsa konfigürasyonda bir sıkıntı vardır. PyCharm kullanmadığımdan çok bir şey diyemem. Artı 0 Eksi
bayalpaslan08 dedi: Kullanabiliyorum evet. Genişletmek için tıkla... Öyleyse yüksek ihtimalle proje adındandır, onun dışında olsa olsa konfigürasyonda bir sıkıntı vardır. PyCharm kullanmadığımdan çok bir şey diyemem.
KS KS B bayalpaslan08 Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer İstanbul, Üsküdar 9 Kasım 2024 #5 newgammaknife dedi: Öyleyse yüksek ihtimalle proje adındandır, onun dışında olsa olsa konfigürasyonda bir sıkıntı vardır. PyCharm kullanmadığımdan çok bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Proje adını düzenleyip tekrar deneyeyim şimdi. newgammaknife dedi: Öyleyse yüksek ihtimalle proje adındandır, onun dışında olsa olsa konfigürasyonda bir sıkıntı vardır. PyCharm kullanmadığımdan çok bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
newgammaknife dedi: Öyleyse yüksek ihtimalle proje adındandır, onun dışında olsa olsa konfigürasyonda bir sıkıntı vardır. PyCharm kullanmadığımdan çok bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Proje adını düzenleyip tekrar deneyeyim şimdi. newgammaknife dedi: Öyleyse yüksek ihtimalle proje adındandır, onun dışında olsa olsa konfigürasyonda bir sıkıntı vardır. PyCharm kullanmadığımdan çok bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam çok teşekkürler.
newgammaknife Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 87 Çözümler 4 9 Kasım 2024 #6 bayalpaslan08 dedi: Proje adını düzenleyip tekrar deneyeyim şimdi. Düzeldi hocam çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PyCharm'dan pip'i kullanabiliyor musunuz en azından? Artı 0 Eksi
bayalpaslan08 dedi: Proje adını düzenleyip tekrar deneyeyim şimdi. Düzeldi hocam çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PyCharm'dan pip'i kullanabiliyor musunuz en azından?
KS KS B bayalpaslan08 Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer İstanbul, Üsküdar 10 Kasım 2024 #7 newgammaknife dedi: PyCharm'dan pip'i kullanabiliyor musunuz en azından? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
newgammaknife dedi: PyCharm'dan pip'i kullanabiliyor musunuz en azından? Genişletmek için tıkla... Evet.