MuhammerYT5461
Femtopat
Dosyalarım PYKW virüsü ile kitlendi. Ne kadar program denediysem olmadı. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok geçmiş olsun nasıl bulaştı?Dosyalarım PYKW virüsü ile kitlendi. Ne kadar program denediysem olmadı. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Ne olmadı? Başlıktakini diyorsan şimdiye kadar kullanmadığın AV yazılımlarından birini kullanırsan çözülür.Ne kadar program denediysem olmadı.
Çözüm: STOP Ransomware Deşifre Aracı
Bu araç şu an sadece altta olan uzantılara sahip şifrelenmiş dosyaları kurtarabilmektedir. Eski varyantlar: (1. araca dahildir) 6se9RaIxXF9m70zWmx7nL3bVRp691w4SNY8UCir0 - .djvu* variants, .promos D02NfEP94dKUO3faH1jwqqo5f9uqRw2Etn2lP3VBb - .rumba cZs3TaUYZzXCH1vdE44HNr1gnD2LtTIiSFFYv5t1 -...www.technopat.net
Ne olmadı? Başlıktakini diyorsan şimdiye kadar kullanmadığın AV yazılımlarından birini kullanırsan çözülür.
Amacın dosyaları geri getirmek ise buna kaldırmak denilmez çözmek denilir. Çözme işini de zararlıyı bulaştırmadan önce düşünecektin. Verdiğim rehberi oku uygula.
İstediğin kişiye ver çözülmez. Sen hala durumun farkında değilsin, rehberi uyguladıysan çevrimdışı şifreli olduğundan ilerleyen zamanlarda çözülme ihtimali var. Dosyalarını yedekleyip ayda bir aynı yazılımla kontrol sağlayın.Teamwiewer versem yapabilecek olan var mı ya?
Dosyalarım PYKW virüsü ile kitlendi. Ne kadar program denediysem olmadı. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Benim de belgelerime pykw virüsü bulaştı. https://www.facebook.com/profile.php facebooktan bana ulaşın yardımlaşalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.