Eki Görüntüle 2120192
Eki Görüntüle 2120193
VS Code eklentisini indirdim Python.org'dan da indirme işlemini yaptım ama VS Code'da böyle sorun alıyorum. YouTube'da çözümünü bulamadım ne yapmam lazım?
İndirmedim nasıl indireceğim daha yeniyimExtensionsdan Python derleyicilerini indirdiniz mi ayrıca çalıştırma tuşundan debugging seçin. İlerlediğiniz zaman karmaşık projelerde adım adım derleyecektir.
İndirmedim nasıl indireceğim daha yeniyim.
Debugging şeklinde çalıştıİndirmedim nasıl indireceğim daha yeniyim
Onu indirdim debugging olarak çalıştıSoldaki extensions bölümüne (4 kare simgesi olan) Python yazın en üstte Microsoft'un ki çıkacak zaten onu indirin tüm Python dosyalarınız derlenecek.
Debugging şeklinde çalıştı.
Onu indirdim debugging olarak çalıştı.
Hep bu şekilde mi çalıştıracağım.
Teşekkür ederim.Normal şekilde de çalıştırabilirsiniz lakin debugging le normal çalıştırma arasındaki fark şu atıyorum 100 satırlık bir kod yazdığınız zaman eğer ki 33. satırda bir sıkıntı varsa direk sizi uyarıyor normal çalıştırmada ise kodu direk bütünlemesine çalıştırıyor bu yüzden hata ayıklama daha çok tercih ediliyor.
Teşekkür ederim.
Bir sorum daha var umarım sıkmıyorumdur ben 2D oyun yapmak istiyorum Python'un daha kullanışlı olduğu kanısına vardım araştırmalarım sonucu vs coda pygame yi indiremiyorum pygame gerekliymiş.
Eki Görüntüle 2120230
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.