Shadow_387 Ayaz Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Python Dili ile kodlar bilen var mı? Visual Code Studio ile.
Rdar Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ekim 2024 #2 Soruyu netleştirir misiniz?
Shadow_387 Ayaz Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #3 Rdar dedi: Soruyu netleştirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Python Dili ile Kodlar bilen Varmı? Visual Studio Code Uygulaması ile ve Bilgisayar. (Soruyu bu kadar düzeltebildim)
Rdar dedi: Soruyu netleştirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Python Dili ile Kodlar bilen Varmı? Visual Studio Code Uygulaması ile ve Bilgisayar. (Soruyu bu kadar düzeltebildim)
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.691 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2024 #4 Shadow_387 Ayaz dedi: Python Dili ile Kodlar bilen Varmı? Visual Studio Code Uygulaması ile ve Bilgisayar. (Soruyu bu kadar düzeltebildim) Genişletmek için tıkla... Yabancı uyruklumusunuz?
Shadow_387 Ayaz dedi: Python Dili ile Kodlar bilen Varmı? Visual Studio Code Uygulaması ile ve Bilgisayar. (Soruyu bu kadar düzeltebildim) Genişletmek için tıkla... Yabancı uyruklumusunuz?
Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 584 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 12 Ekim 2024 #5 Shadow_387 Ayaz dedi: Python dili ile kodlar bilen var mı? Visual Studio Code uygulaması ile ve bilgisayar. (soruyu bu kadar düzeltebildim) Genişletmek için tıkla... Hocam pek anlaşılır değil.
Shadow_387 Ayaz dedi: Python dili ile kodlar bilen var mı? Visual Studio Code uygulaması ile ve bilgisayar. (soruyu bu kadar düzeltebildim) Genişletmek için tıkla... Hocam pek anlaşılır değil.
Shadow_387 Ayaz Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #7 Muas dedi: Mülteci misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır,Ben Mülteci Değilim. LuisB4y dedi: Yabancı uyruklumusunuz? Genişletmek için tıkla... Yok ya Ben türküm Selim01 dedi: Hocam pek anlaşılır değil. Genişletmek için tıkla... Kodlama Biliyormusun? (Sadece bir soru)
Muas dedi: Mülteci misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır,Ben Mülteci Değilim. LuisB4y dedi: Yabancı uyruklumusunuz? Genişletmek için tıkla... Yok ya Ben türküm Selim01 dedi: Hocam pek anlaşılır değil. Genişletmek için tıkla... Kodlama Biliyormusun? (Sadece bir soru)
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 12 Ekim 2024 #8 Shadow_387 Ayaz dedi: Python Dili ile Kodlar bilen Varmı? Visual Studio Code Uygulaması ile ve Bilgisayar. (Soruyu bu kadar düzeltebildim) Genişletmek için tıkla... Hangi kodlar? Ne yapmak istiyorsun?
Shadow_387 Ayaz dedi: Python Dili ile Kodlar bilen Varmı? Visual Studio Code Uygulaması ile ve Bilgisayar. (Soruyu bu kadar düzeltebildim) Genişletmek için tıkla... Hangi kodlar? Ne yapmak istiyorsun?
Shadow_387 Ayaz Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #9 TheAny dedi: Hangi kodlar? Ne yapmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani Direk Şey yapmak istiyorum benim bilgisayarımda yazılar çıkartacak kodlar istiyorum.
TheAny dedi: Hangi kodlar? Ne yapmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani Direk Şey yapmak istiyorum benim bilgisayarımda yazılar çıkartacak kodlar istiyorum.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 12 Ekim 2024 #10 Shadow_387 Ayaz dedi: Yani Direk Şey yapmak istiyorum benim bilgisayarımda yazılar çıkartacak kodlar istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne çeşit yazılar?
Shadow_387 Ayaz dedi: Yani Direk Şey yapmak istiyorum benim bilgisayarımda yazılar çıkartacak kodlar istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne çeşit yazılar?