Python dili ile hangi kodlar yazılabilir?

Hocam ne demek istediğinizi forum olarak çözmeye çalışıyoruz. Eğer bahsettiğiniz şey python ile neler yapılabileceğiyse, python dil açısından basit ve kütüphaneler açısından çok geniş bir dildir. İstediğiniz uygulamaları çokta zorlanmadan yapabileceğinizi düşünüyorum (aşırı uçuk fikirler olmadığı sürece).

Hocam ne demek istediğinizi forum olarak çözmeye çalışıyoruz. Eğer bahsettiğiniz şey python ile neler yapılabileceğiyse, python dil açısından basit ve kütüphaneler açısından çok geniş bir dildir. İstediğiniz uygulamaları çokta zorlanmadan yapabileceğinizi düşünüyorum (aşırı uçuk fikirler olmadığı sürece).
Tamamdır.

Neye tamam butonu olan bir bilgi yazısı? Kafandan geçenleri tahmin edemiyoruz. Kafandan geçenler devlet sırrı değilse, yada savaş suçu vs işlemeyi düşünmüyorsan, paylaş ki yardımcı olalım.
Suç işlemeyi planlamıyorum,Yani direk bilgisayar Uyarı verince Çıkan yazı falan. Hatta foto veriyorum,Ama ben Çoktan Chatgptden buldum şuan ve konuyu nasıl kapatacağımı bilmiyorum.

Suç işlemeyi planlamıyorum,Yani direk bilgisayar Uyarı verince Çıkan yazı falan. Hatta foto veriyorum,Ama ben Çoktan Chatgptden buldum şuan ve konuyu nasıl kapatacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-12_205338030.png
    resim_2024-10-12_205338030.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 38
Suç işlemeyi planlamıyorum, yani direk bilgisayar uyarı verince çıkan yazı falan. Hatta fotoğraf veriyorum, ama ben çoktan ChatGPT'den buldum şu an ve konuyu nasıl kapatacağımı bilmiyorum.

Python:
from tkinter import messagebox

messagebox.showinfo("Başlık", "Mesaj")

Galiba sorunuzun cevabı bu ama en azından soru sorabilecek seviyeye gelmek için biraz daha çalışın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı