Python dışında hangi dil öğrenilmeli?

Ben C# öneririm. C++'ı oyun için Unreal Engine'da kullanabilirsiniz. Ancak başlangıçlarda genellikle Unity öğrenilir, Unity içinde C# gerekmektedir.

1.evet
2.evet
3.evet
4.evet
5.tam değil maalesef.

Bu arada buraya beni bunu öğrendin mi diye sorguya çekmeye değil bana öneri vermek için gelin lütfen.

Zaten başta dedim kendimi biraz daha geliştirip geçeceğim diye .

En hizli yüksek seviyeli dillerden biri olmasindan ötürü C++ 'i öneririm.
Dediklerinizi biliyorum ama bir sey kafama takildi, callback dediginiz sey recursion mu hocam?

Callback dediginiz sey recursion mu hocam?
Hayır.
Bir fonksiyonun/methodun başka bir foksiyona/methoda parametre olarak geçilmesi ve parametre olarak geçilen fonksiyon içerisinde çağırılması.

Bkz;
JavaScript:
const adder = (a, b) => a + b;

const logger = (a, b, func) => console.log(func(a, b));

logger(10, 20, adder);

Sanirim Async method hic yazmadigim icin kullanma geregi duymadim. Tesekkürler aciklama icin hocam.

Bir dili bilmeden öbürüne gayet atlarsınız. Eğer o dilin amacınıza hizmet etmediğini veya yetersiz kaldığını hissediyorsanız veya en basitinden hoşunuza gitmediyse gayette atlayabilirsiniz. Zaten bir arkadaşın dediği gibi Syntaxler farklı. Yani geçebilirsiniz, C'de her şeyi el ile tanımlamanız gerektiği için Python'a nazaran elbette biraz zorlayabilir, sizin kapasitenize bağlı. Oyun yapmayı hedefliyorsanız C#, C++ dillerinden birini hedefleyip çalışabilirsiniz başlangıç için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…