Reis_Ndombele
Hectopat
Ben C# öneririm. C++'ı oyun için Unreal Engine'da kullanabilirsiniz. Ancak başlangıçlarda genellikle Unity öğrenilir, Unity içinde C# gerekmektedir.
Self deyimini kullandınız mı?
Döngüsünü ne yaptığını çalıştırmadan ön görebiliyor musunuz?Python:for j, (lb, ub) in enumerate(zip(self.lb, self.ub)): self.position[j] = np.clip(self.position[j], lb, ub)
Hiçbirden fazla dosya ile çalıştınız mı?
Callback nedir biliyor musunuz?
Async method yazdınız mı?
85% kavramış birisin bunları su gibi biliyor olması lazım. Eğer cevabınız çoğunluk hayır ise maalesef seviyeniz 15-20% civarlarında.
Öyle ise Java'ya geçmeye hazırsınız demektir.Bu arada buraya beni bunu öğrendin mi diye sorguya çekmeye değil bana öneri vermek için gelin lütfen.
Zaten başta dedim kendimi biraz daha geliştirip geçeceğim diye.
Dediklerinizi biliyorum ama bir sey kafama takildi, callback dediginiz sey recursion mu hocam?Self deyimini kullandınız mı?
Döngüsünü ne yaptığını çalıştırmadan ön görebiliyor musunuz?Python:for j, (lb, ub) in enumerate(zip(self.lb, self.ub)): self.position[j] = np.clip(self.position[j], lb, ub)
Hiç birden fazla dosya ile çalıştınız mı?
Callback nedir biliyor musunuz?
Async method yazdınız mı?
85% kavramış birisin bunları su gibi biliyor olması lazım. Eğer cevabınız çoğunluk hayır ise maalesef seviyeniz 15-20% civarlarında.
Hayır.Callback dediginiz sey recursion mu hocam?
const adder = (a, b) => a + b;
const logger = (a, b, func) => console.log(func(a, b));
logger(10, 20, adder);
Sanirim Async method hic yazmadigim icin kullanma geregi duymadim. Tesekkürler aciklama icin hocam.Hayır.
Bir fonksiyonun/methodun başka bir foksiyona/methoda parametre olarak geçilmesi ve parametre olarak geçilen fonksiyon içerisinde çağırılması.
Bkz;
JavaScript:const adder = (a, b) => a + b; const logger = (a, b, func) => console.log(func(a, b)); logger(10, 20, adder);
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.