Python hata nerede?

Makaleler
4
Yer
Denizli
BTK akadamedien izlediğim Python dersi ile sayı tahmin uygulaması yapıyordum. Adamın yaptıklarının aynısını yaptım. Bende salak saçma bir hata veriyor. Nerede hata yaptım?
Hala anlamıyorum. Niye dosya yolunun kenarında & işareti gösterip invalid syntax hatası veriyor?
Ekran Alıntısı.PNG

Kesme işareti yerine tırnak kullanmayı alışkanlık haline getir. Sadece karakterler için kesme işareti kullan.
Kodu paylaşır mısın? Syntax yani yazım hatası var diyor.
Sanırım terminalin hatali. Terminal'de exit yazmayı dener misin?

BTK akadamedien izlediğim Python dersi ile sayı tahmin uygulaması yapıyordum. Adamın yaptıklarının aynısını yaptım. Bende salak saçma bir hata veriyor. Nerede hata yaptım?
Hala anlamıyorum. Niye dosya yolunun kenarında & işareti gösterip invalid syntax hatası veriyor?
Eki Görüntüle 587695

Breakpointi soldaki kırmızı işaretin üstüne birkere tıklayınız ve tekrar deneyiniz.Ve F5 ile çalıştırmayı deneyiniz galiba terminalde hata var.

@Vavien. @Astendra @Zakramoreas @Danzo
Visual Studio Code'u açıp kapatınca sorun düzeldi sanırım terminaldeymiş sorun. Yardımlarınız için teşekkürler. Bu arada tırnak işareti kullanmaya dikkat edeceğim.
Edit: Mesajları beğenip yazayım dedim çok sabırsızsınız. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı