Python için önerebileceğiniz kanallar

• Konuyu başlatan Glox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.203
kim diyor onu ya :D koskoca udemy fake indirim yapar mı sence?

o indirimlerin hepsi gerçek kardeşim merak etme
Koskoca udemy mi :D udemy'de 3 yıldır indirim var hala devam ediyor gerçekten gerçek bir indirim olmalı :D

%90'lık bir kısmı boş eğitimler, yetersizler. Youtube'da çok daha kaliteli eğitimleri bedavaya izleyebilirsin. Boşuna para vermeye değmez.

Koskoca Trendyol yapıyor? Neden Udemy yapmasın?

Kardeşim dalga mı geçiyorsunuz ben bizzat indirimli eğitim alıyorum hatta sana Udemy'den yaptığım banka kartı alışveriş dokümanımı da gösteririm. Size kim ötüyor böyle saçma şeyleri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim dalga mı geçiyorsunuz ben bizzat indirimli eğitim alıyorum hatta sana Udemy'den yaptığım banka kartı alışveriş dokümanımı da gösteririm. Size kim ötüyor böyle saçma şeyleri?

Çok biliyormuş gibi konuşuyor bir de. Udemy'den bir sürü kurs satın aldım ben de. Ben "dolandırıcılar" gibi bir şey demedim, fake indirim yapıyorlar dedim. Aynı e-ticaret siteleri gibi. Sen 300 - 400 TL'lik kursun 20 TL'ye düştüğüne inanıyorsan sıkıntı sende.

Çok biliyormuş gibi konuşuyor bir de. Udemy'den bir sürü kurs satın aldım bende, ben "dolandırıcılar" gibi bir şey demedim, fake indirim yapıyorlar dedim aynı e-ticaret siteleri gibi. Sen 300 - 400 TL'lik kursun 20 TL'ye düştüğüne inanıyorsan sıkıntı sende.

Tamam kardeşim haklısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı