Python için Udemy paketi değerlendirmesi

Gerçekten öğrenmek istediğim için sıkılacağımı düşünmüyorum. ChatGPT ile bir şeyler yapmak istemiyorum temelim sağlam olsun en azından.

Demek istediğinizi anladım.
Ama dediğim gibi bir video yeterli olurdu. Yine de siz bilirsiniz. Temeli sağlam tutmak için ilk önce temeli sağllam tutacak hedefler lazım.
Gerisi çorap söküğü gibi gelir ;)

Demek istediğinizi anladım.
Ama dediğim gibi bir video yeterli olurdu. Yine de siz bilirsiniz. Temeli sağlam tutmak için ilk önce temeli sağllam tutacak hedefler lazım.
Gerisi çorap söküğü gibi gelir ;)
Buna benzer başka kurslarda almıştım. Ve şunu gördüm ki her farklı kişi 1 farklı bilgi verebiliyor. Mesela ben Turist Rehberiyim, 30 yıllık rehberden öğreneceğim bilgi olduğu gibi 1 yıllık daha ilk turunu yapacak olan rehberden de öğreniyorum. Olaya bu şekilde bakıyorum :)

1 Hocadan 1 bilgi öğrenmek için 60 TL verebilirim.

Bende de bir düzine kitap var. Bilgi için harcanan para, oyun için harcanan paradan daha hayırlıdır. Oyun için harcanan tamamı boşa gider.

Bilgi tekrarlandıkça yerleşir akılda.

Buna benzer başka kurslarda almıştım. Ve şunu gördüm ki her farklı kişi 1 farklı bilgi verebiliyor. Mesela ben Turist Rehberiyim, 30 yıllık rehberden öğreneceğim bilgi olduğu gibi 1 yıllık daha ilk turunu yapacak olan rehberden de öğreniyorum. Olaya bu şekilde bakıyorum :)

1 Hocadan 1 bilgi öğrenmek için 60 TL verebilirim.

Ya da Google kullanabilirsin ;)

Ya da Google kullanabilirsin ;)

Youtube, Google kaynak çok hocam. Ayrıca indirmiş olduğum 60 GB'lık video var Youtube Python içeriği IDM ile indirmiştim PC ye. Udemy olayını biraz da orada emek verenlere katkı olarak düşünebilirsiniz.

YouTube, Google kaynak çok hocam. Ayrıca indirmiş olduğum 60 GB'lık video var YouTube Python içeriği IDM ile indirmiştim PC'ye. Udemy olayını biraz da orada emek verenlere katkı olarak düşünebilirsiniz.

60 GB mı!
Hocam hangi alanada ilerlemeyi düşünüyorsunuz?
Yapay zeka, web programala, mobil vs?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı