Python için Visual Studio vs Python

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
6.914
Makaleler
44
Çözümler
9
Sorum başlıkta. Hangisini önerirsiniz? İkisini de denedim fakat hangisi daha detaylı yapabilirim. Mesela Visual Studio için ek program indirmek gerekiyor.(yanlış biliyorsam hatamı düzeltin)

Kendi yorumlama programını düşünüyorum bir de.
 
Python ile ne geliştirmek istediğinize göre değişir. Basit düzeyde takılacaksanız VS Code (Visual Studio Code Visual Studio değil o başka) veya jupyter veya herhangi bir tex editör kullanabilirsin. Fakat Python için yapılmış PyCharm gibi çok güzel araçlar da var profesyonel kullanım için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ikisi de güzel. Ancak Visual Studio'da başka programlama dilleride kullanılabiliyor. Örneğin ilerleyen zamanlarda başka bir programlama dilleri öğrendiğiniz zaman Visual Studio aracılığı ile seçtiğiniz programlama dilinde program yazabilirsiniz. Benim düşüncem bu.
Python ile ne geliştirmek istediğinize göre değişir basit düzeyde takılacaksanız VS Code (Visual Studio Code Visual Studio değil o başka) veya jupyter veya herhangi bir tex editör kullanabilirsin fakat Python için yapılmış PyCharm gibi çok güzel araçlar da var profesyonel kullanım için
Bence de.
 

Geri
Yukarı