Çözüldü Python ile açılması gereken dosya açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mod1n

Centipat
Daha fazla  
GitHub üzerinden bir dosya indirdim. Dosya ise Python ile açılıyormuş ve bende Python'u kurdum fakat açacagım dosyanın üstünde de Python resmi çıkıyor. Fakat tıkladığımda ise siyah bir ekran gelip gidiyor yani açıkçası Python açılmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

İlk defa konu açtıgım için yanlış açmış olabilirim KB şimdiden.

Çözüm

Projenizin dizinine gidip okla gösterilen yere 'cmd' yazıp ENTER tuşuna basmanız gerekiyor. Daha sonrasında açılan komut istemine 'py dosyaadi.py' yazıp projenizi başlatabilirsiniz. Unutmayın ki, projede kullanılan kütüphaneleri indirmeniz gerekiyor ve projenin dizininde eğer requirements.txt dosyası mevcut ise 'pip install -r requirements.txt' komutunu yazarak bütün kütüphaneleri indirebilirsiniz.

Projenizin dizinine gidip okla gösterilen yere 'cmd' yazıp ENTER tuşuna basmanız gerekiyor. Daha sonrasında açılan komut istemine 'py dosyaadi.py' yazıp projenizi başlatabilirsiniz. Unutmayın ki, projede kullanılan kütüphaneleri indirmeniz gerekiyor ve projenin dizininde eğer requirements.txt dosyası mevcut ise 'pip install -r requirements.txt' komutunu yazarak bütün kütüphaneleri indirebilirsiniz.

Çözüm

Çok teşekkür ederim, dediğin gibi yaptım açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…