Python ile kendi print komutumuzu nasıl yaparız?

Yazılım dili bilmeniz gerekiyor. En azından az çok C+ veya Java kullanabilmelisiniz.

Arkadaş print komutundan haberdar başlıkta da yazdığı üzere, "yazdir merhaba" yazınca direk merhaba çıksın onu istiyor.
Öncelikle şu kodla istediğine benzer bir şey yapabilirsin

Kod:
def yazdir(yazi):
print(yazi)

yazdir(yazi)

Yok, ben parantezsiz yazmak istiyorum diyorsan, o Python'da olmuyor, ama Python 2.7'de print komutu parantezsiz kullanılıyor diye biliyorum, kendi komutunu da parantezsiz kullanabilirsin belki.

Print olmadan yazmak istiyorsan library yazman gerekir, ama istediğin şey sanırım bu değil zaten.

Print ("Merhaba")

Dostum yanlış anladın galiba kendi Shell'imi geliştiriyorum yoksa ben bilmez miyim? :D

Python:
def yazdir(yazi):
print(yazi)

yazdir("merhaba")

Dostlarım hiçbiriniz anlamamışsınız ben görüntü işlemeci adamım bunları biliyorum tabii ki. Sorumu kimse anlamamış yazdir komutunudan sonra sdasdasd yazdık diyelim ekrana öyle çıktı gelsin istiyorum.

Yazılım dili bilmeniz gerekiyor. En azından az çok C+ veya Java kullanabilmelisiniz.

Yazılım dili biliyorum zaten. Python ve JS biliyorum.

Dostum yanlış anladın galiba kendi Shell'imi geliştiriyorum yoksa ben bilmez miyim? :D

Dostlarım hiçbiriniz anlamamışsınız ben görüntü işlemeci adamım bunları biliyorum tabii ki. Sorumu kimse anlamamış yazdir komutunudan sonra sdasdasd yazdık diyelim ekrana öyle çıktı gelsin istiyorum.

Yazılım dili biliyorum zaten Python ve JS biliyorum.

Onu yapman imkansız, Python parantezsiz komutlara izin vermiyor, tıpkı diğer çoğu programlama dili gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı