Python ile kod bitince başa nasıl dönülür?

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
Kodu altta vereceğim. Şunu yapmak istiyorum: bakiyeyi öğrendikten sonra geri "Yapacağın işlemi seç" kısmına dönmesini istiyorum. Bunu Biri bana nasıl yapıldığını Açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Kod:
soru=int(input("Yapacağın işlemi seç: "))     <------- buraya geri dönsün                          
if soru==1:                                                                                
    print("Para Hesaplanıyor")                                                     
    time.sleep(1)                                                                          
    print("Hesabınızdaki Para:",bakiye) <---------- Burası bitince

(Kod yanlış değil üst tarafta farklı şeylerde vardı fakat fazlalık olur diye onları koymadım sadece bana lazım olan yeri koydum.)

Başına eklediğim "while True:" ifadesi aksi bir dönüş almadığı sürece başlangıça dönecektir.
Python:
while True:
    soru=int(input("Yapacağın işlemi seç: "))     <------- buraya geri dönsün                        
    if soru==1:                                                                              
        time.sleep(1)                                                                        

while döngüsüyle olabilir. Bir bool değişkeni oluştur. Değerini false yap.

while(!bool){
soru=int(input("Yapacağın işlemi seç: ")) <------- buraya geri dönsün
if soru==1:
time.sleep(1)
}

While döngüsünü biliyordum fakat bunda işe yarayacağını tahmin etmemiştim yorum yazan herkese teşekkürler kod sorunsuz çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…