Python ile Mi Watch 2 Lite arayüzü nasıl oluşturulur?

316874

Megapat
Makaleler
3
Mi Watch 2 Lite saatimin saat arayüzlerini hiç beğenmediğim için kendim arayüz yapmaya karar verdim ama bunun hiç kolay olmadığını fark ettim. Eskiden Mi Band 6'ma hazır custom yüzleri çok kolay bir şekilde bulabiliyor ya da yaratabiliyordum. Ama bu saatte öyle değil. Reddit'te böyle bir GitHub linki buldum. Adam dosyayı ve nasıl yapılacağını anlatmış ama ben nasıl yapacağımı anlamadım.

1681763628053.png

Dosya içeriği de böyle. Bu işten anlayan biri yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
APK kurmanın yeterli olduğunu gösteriyor. Sanırsam bu kaynak kodunu APK dosyasına dönüştürmek gerekiyor. İndirip incelemem gerekiyor.

Chat g

Mi Watch 2 Lite saatimin saat arayüzlerini hiç beğenmediğim için kendim arayüz yapmaya karar verdim ama bunun hiç kolay olmadığını fark ettim. Eskiden Mi Band 6'ma hazır Custom yüzleri çok kolay bir şekilde bulabiliyor ya da yaratabiliyordum. Ama bu saatte öyle değil. Reddit'te böyle bir GitHub linki buldum. Adam dosyayı ve nasıl yapılacağını anlatmış ama ben nasıl yapacağımı anlamadım.

Eki Görüntüle 1744271

Dosya içeriği de böyle. Bu işten anlayan biri yardım edebilir mi?

Chat GPT ye sor.

Linki düzelttim yanlış koymuşum.
Yeni linke baktım hocam. Anlaşılmayacak bir tarafı yok aslında, "Clone this repository" gibi söylemler mi aklınızı karıştırdı?

Bu arada attığınız link Mi Band'lerdeki gibi batarya, adımsayar, bluetooth, rahatsız etmeyin gibi ikonları vs. desteklemiyormuş hocam. Yapacağınız şey epey kısıtlı olacak anlaşılan.

Yeni linke baktım hocam. Anlaşılmayacak bir tarafı yok aslında, "clone this repository" gibi söylemler mi aklınızı karıştırdı?

Hocam tamamen anlamadım ben. Anladıysanız anlatır mısınız?

Yeni linke baktım hocam. Anlaşılmayacak bir tarafı yok aslında, "clone this repository" gibi söylemler mi aklınızı karıştırdı?

Bu arada attığınız link Mi Band'lerdeki gibi batarya, adımsayar, Bluetooth, rahatsız etmeyin gibi ikonları vs. desteklemiyormuş hocam. Yapacağınız şey epey kısıtlı olacak anlaşılan.

Sadece büyük rakamlar istiyorum ve elimde rakamların PNG'leri var bana sadece nasıl yapıldığı lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı