Python ile oyun yaratmak

I Am Bunny.exe

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Küçük kodlama işlemleri ve editörlük.
Python ile oyun yaratmak mümkün mü? Mesela en zoru FPS, en kolay mario oyunu gibi? Tycoon oyunu mesela?
Peki oluyorsa nasıl oluyor?

Belirli kütüphaneler ve sağlam algoritma. Pygame vardı galiba. Ama iyi bir oyun yapılabilir mi bilmiyorum. C++ kullanabilirsin çok iyi FPS oyunları yapmak için. C++ öğrenmek zor bir şey.

Belirli kütüphaneler ve sağlam algoritma. Pygame vardı galiba. Ama iyi bir oyun yapılabilir mi bilmiyorum.
Hocam En Kötü Ne Yapabilirim. Hiç Bir Kütüphane Öğrenmedim Öğrenmek İstiyorum Yeni Bir Kullanıcıyım. Oyun yapabiliyorum ama grafik tasarım birde kütüphane gerekiyor.

Python ile oyun yaratmak mümkün mü? Mesela en zoru FPS, en kolay mario oyunu gibi? Tycoon oyunu mesela?
Peki oluyorsa nasıl oluyor?

Çok zor ve yapılsada performans ve optimizasyonu çok kötü olur. Python, C# gibi dillere kıyasla 10X kat daha yavaş çalışır. Bu yüzden deneyebilirsin ama çok fazla bir şey bekleme.

Çok zor ve yapılsada performans ve optimizasyonu çok kötü olur. Python, C# gibi dillere kıyasla 10X kat daha yavaş çalışır. Bu yüzden deneyebilirsin ama çok fazla bir şey bekleme.
Hocam C# yi Nerden Öğreneceğimi Bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı