4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, Python ile bir yazılım yapıyorum. Yazılıma güncelleme geldiğinde o kişiye bildirim gitmesini ve güncellemesini (yeni dosyaları) indirmesini istiyorum. Bunun için bir GitHub reposu veya video var mı? Yazılı kaynak da olabilir. Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, Python ile bir yazılım yapıyorum. Yazılıma güncelleme geldiğinde o kişiye bildirim gitmesini ve güncellemesini (yeni dosyaları) indirmesini istiyorum. Bunun için bir GitHub reposu veya video var mı? Yazılı kaynak da olabilir. Teşekkürler.
KS KS 4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Nisan 2021 #11 300319 dedi: Gelen değerin türü nedir? Genişletmek için tıkla... Hata verdiği için konsola değer vermiyor. Alınacak değer string olacak. evet veya hayır, Olumlu ya da olumsuz yani. 300319 dedi: Gelen değerin türü nedir? Genişletmek için tıkla... Verdiği hata. Python:Panoya kopyala aktifmi = "" veri = db.find({"guncelleme": aktifmi}) if aktifmi == "goster": print("Göster aktif") if aktifmi == "gosterme": print("Gösterme aktif") Böyle bir yöntem buldum ama yine de olmuyor. Benimle aynı sorunu yaşayanlar için attım. Son düzenleme: 28 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
300319 dedi: Gelen değerin türü nedir? Genişletmek için tıkla... Hata verdiği için konsola değer vermiyor. Alınacak değer string olacak. evet veya hayır, Olumlu ya da olumsuz yani. 300319 dedi: Gelen değerin türü nedir? Genişletmek için tıkla... Verdiği hata. Python:Panoya kopyala aktifmi = "" veri = db.find({"guncelleme": aktifmi}) if aktifmi == "goster": print("Göster aktif") if aktifmi == "gosterme": print("Gösterme aktif") Böyle bir yöntem buldum ama yine de olmuyor. Benimle aynı sorunu yaşayanlar için attım.