Python ile wordlist oluşturma

Bilgehan Kartal

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller;

Arkadaşlar Python ile wordlist oluşturmaya çalışıyorum, daha doğrusu wordlist oluşturan bir yazılım yapmaya çalışıyorum. Normal wordlistlere kiyasla birkaç ekstradan özelliği olsun istiyorum. Word lenghtmin - Max olacak hepsinde oldugu gibi, istedigimiz karakterleri (harf - rakam) gireceğiz. Benim farklılık katmak istediğim nokta, atıyorum bir döngü veya kontrol olacak ve onun sayesinde oluşan her bir Word'de aynı karakterden yan yana 2 taneden fazla olmayacak, Word lenghtine göre ayni karakterden sadece bir müddet o Word'e eklenebilecek. Çok uzun zamandır kodlama yapmadığım için neredeyse hiçbir şey gelmiyor aklıma yardiminiza ihtiyacım var. Aklımda şöyle bir şey var ne kadar mantıklı siz karar verin; kullanıcının yazdigi Word'lere eklenecek olan her karaktere bir sayi değeri verelim, ki bunu yapmak belki zor olabilir o yuzden karakterleri kullaniciya sectirmek yerine direkt program karar verebilir buna. Verdigimiz değerler olusıcak Word'deki her karakteri belirlesin atıyorum a harfi 0 b harbi 1; 5 karakter uzunlugundaki Word: 00001 diye baslayacak ve bu degerleri döngüye falan sokup arttirabiliriz. Döngüye bir koşul koyariz atiyorum while döngüsü ise continue koşulunu koyariz, basta bahsettigim yan yana gelenleri falan atlar döngü ve az onceki 00001 örneği gecersiz kalmis olur. Tabii en son da bunları bir txt dosyasina kaydedecek. Her türlü fikrinize açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı