Python Python kod çalışmıyor

Esibobcubabapiro

Zeptopat
Daha fazla  
Pythona yeni başladım fakat yazdığım kod çalışmıyor hem kodu düzeltecek hem de kısaltmaya/pratikleştirmeye dair bir öneriniz varsa bekliyorum
Not: Bazı hatalar olduğunun farkındayım daha başlayalı birkaç gün oldu nasıl çözeceğimi bilmiyorum şu an.

1725014538459.png

Pythona yeni başladım fakat yazdığım kod çalışmıyor hem kodu düzeltecek hem de kısaltmaya/pratikleştirmeye dair bir öneriniz varsa bekliyorum
Not: Bazı hatalar olduğunun farkındayım daha başlayalı birkaç gün oldu nasıl çözeceğimi bilmiyorum şu an.

Eki Görüntüle 2297901

Hocam bende anladığım kadarı ile if veya else neden kullanmadiniz? Daha while geçmedim ben

Eki Görüntüle 2297901
Bu arada chat gpt üzerinden yardım alabilirsiniz

Eki Görüntüle 2297901
Tam olarak nasıl çalışmıyor? Tepki mi vermiyor yoksa hata mı veriyor?

kod hata vermiyor fakat txt dosyasına yazdırmıyor bilgileri
Çünkü while döngüsünü True yapmışsınız. Döngüyü kıracak bir kod yok. Normalde True kullanmamanız lazım zaten.
print("bilgileriniz sisteme başarıyla girilmiştir")
Bu kodun bir altına;
break
kodunu ekleyin ve tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı