AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #11 Maxtoric dedi: Ek olarak PyQt kullanabilirsiniz. Qt Designer'i var çok modern şeyler yapabilirsiniz. Benim yaptıklarım: Eki Görüntüle 1541591 Eki Görüntüle 1541592 Eki Görüntüle 1541595 Biraz kullanması karışık ama çözdüğünüzde aşırı basit. Yardım olursa konu açın bakarım. Tkinter ve PyQt sorunlarınız için etiketlemeniz bile yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam sakıncası yoksa ilk programı paylaşabilir misiniz?
Maxtoric dedi: Ek olarak PyQt kullanabilirsiniz. Qt Designer'i var çok modern şeyler yapabilirsiniz. Benim yaptıklarım: Eki Görüntüle 1541591 Eki Görüntüle 1541592 Eki Görüntüle 1541595 Biraz kullanması karışık ama çözdüğünüzde aşırı basit. Yardım olursa konu açın bakarım. Tkinter ve PyQt sorunlarınız için etiketlemeniz bile yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam sakıncası yoksa ilk programı paylaşabilir misiniz?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.158 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Ekim 2022 #12 AxisVg dedi: Hocam sakıncası yoksa ilk programı paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bozuk hocam. Çöküp duruyor. Ama isterseniz ui dosyasını atabilirim.
AxisVg dedi: Hocam sakıncası yoksa ilk programı paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bozuk hocam. Çöküp duruyor. Ama isterseniz ui dosyasını atabilirim.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #13 Maxtoric dedi: Bozuk hocam. Çöküp duruyor. Ama isterseniz UI dosyasını atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sağ olun gerek kalmadı.
Maxtoric dedi: Bozuk hocam. Çöküp duruyor. Ama isterseniz UI dosyasını atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sağ olun gerek kalmadı.
Bilgisaymaz TV Femtopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #14 sanırım ihtiyacınız olan bir UI (user interface), (kullanıcı arayüzü). tkinter yada Qt öğrenerek cmd'den kurtulabilirsiniz. sanırım ihtiyacınız olan bir UI (user interface), (kullanıcı arayüzü). tkinter yada Qt öğrenerek cmd'den kurtulabilirsiniz.
sanırım ihtiyacınız olan bir UI (user interface), (kullanıcı arayüzü). tkinter yada Qt öğrenerek cmd'den kurtulabilirsiniz. sanırım ihtiyacınız olan bir UI (user interface), (kullanıcı arayüzü). tkinter yada Qt öğrenerek cmd'den kurtulabilirsiniz.