Python kurulmuyor

lexerotk

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu sene 10. sınıfta meslek lisesinde bilişim bölümüne geçtim. Fakat 9. sınıf konularını bilmediğim için BTK Akademi'den tekrar yapmam gerekiyormuş. Bende Python başladım ve ilk başta Python'u direk video izlemeden kurdum. Fakat videoyu da izleyince path diye bir seçenek mi ne varmış onu seçmediğimi fark ettim. Ondan dolayı silmeye çalıştım ama silinde dese de hâlâ uygulama kısmında duruyordu. Bende IObit Uninstaller ile silip daha sonra yine artakalanları sildim. Yeniden kurmaya çalışınca aşağıdaki hataları veriyor. Ne yapmam gerek?

Ekran görüntüsü 2022-10-08 193537.png

Ekran görüntüsü 2022-10-08 193612.png

Ekran görüntüsü 2022-10-08 193612.png

Arkadaşlar bu sene 10. sınıfta meslek lisesinde bilişim bölümüne geçtim. Fakat 9. sınıf konularını bilmediğim için BTK Akademi'den tekrar yapmam gerekiyormuş. Bende Python başladım ve ilk başta Python'u direk video izlemeden kurdum. Fakat videoyu da izleyince path diye bir seçenek mi ne varmış onu seçmediğimi fark ettim. Ondan dolayı silmeye çalıştım ama silinde dese de hâlâ uygulama kısmında duruyordu. Bende IObit uninstaller ile silip daha sonra yine artakalanları sildim. Yeniden kurmaya çalışınca aşağıdaki hataları veriyor. Ne yapmam gerek?

Eki Görüntüle 1538868

Eki Görüntüle 1538869

Eki Görüntüle 1538870

Python'u komple silin ardından CMD ekranını açarak Python yazın Microsoft Store Python indirme sayfası açılacak. Bir de oradan indirmeyi deneyin.

Python'u komple silin ardından CMD ekranını açarak Python yazın Microsoft Store Python indirme sayfası açılacak. Bir de oradan indirmeyi deneyin.
Hocam bulabildiklerimi sildim ama hala silinmemiş şeyler var galiba.

@FAT1HIYY3 bunları silebilmenin bir yolu varmı yada tüm dosyaları bulabilmenin bir yolu?

@FAT1HIYY3 bunları silebilmenin bir yolu var mı ya da tüm dosyaları bulabilmenin bir yolu?

Windows 10'da ayarlardan Python 3.10'u silin ardından Python Launcher vb gibi ne varsa Python ile ilgili silin ardından C klasörüne girin veya Windows'u hangi sürücüye kurduysanız işte ona girin Python27 tarzı isimlerde olan klasörleri silin ardından CCleaner indirin bir de onunla taratın ne kaldıysa silinsin sonra dediğim gibi yeniden kurun.

@FAT1HIYY3 bunları silebilmenin bir yolu var mı ya da tüm dosyaları bulabilmenin bir yolu?

Buyrun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı