3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Aralık 2022 #1 Merhabalar, Python Linux ile daha mı verimli oluyor? Yoksa kurmama gerek yok mu?
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #2 ilkernumi dedi: Merhaba, Python Linux ile daha mı verimli oluyor? Yoksa kurmama gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben Windows ile çalışmıştım, fazlasıyla iş yapıyor. Linux'a gerek yok.
ilkernumi dedi: Merhaba, Python Linux ile daha mı verimli oluyor? Yoksa kurmama gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben Windows ile çalışmıştım, fazlasıyla iş yapıyor. Linux'a gerek yok.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2022 #3 İkisi arasında pek bir bağlantı yok. Bana kalırsa Linux ile daha kolay (Windows'un ortam değişkenlerini sevmiyorum) ama Windows ile de gayet çalışılabilir durumda. OS değiştirmeye gerek yok.
İkisi arasında pek bir bağlantı yok. Bana kalırsa Linux ile daha kolay (Windows'un ortam değişkenlerini sevmiyorum) ama Windows ile de gayet çalışılabilir durumda. OS değiştirmeye gerek yok.