Python nasıl öğrenilir?

O videoları yükleyen kişiye soru sorabiliyor muyuz? Aylık mı bu fiyatı veriyoruz ömür boyu mu? İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
yok onlarla iletişim olmuyro diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim tek seferlik alıyosun ama youtube da anlatılanlardan daha iyi anlatıyorlar. Youtubedakileri dinlerken uykum geliyor bir yerden bi yere uçuyorlar resmen.

Dediğiniz site yanlış hocam. The collaborative browser based IDE Bu olması gerek sanırsam. Yanılıyor muyum?
yok onlarla iletişim olmuyro diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim tek seferlik alıyosun ama youtube da anlatılanlardan daha iyi anlatıyorlar. Youtubedakileri dinlerken uykum geliyor bir yerden bi yere uçuyorlar resmen.
Bende java ile discord bot yazma videoları dinliyordum. Sıkıcı ve iyi değil. Haklısınız. Böyle indirimler her zaman ki gibi gelir mi?

Dediğiniz site yanlış hocam. The collaborative browser based IDE Bu olması gerek sanırsam. Yanılıyor muyum?

Bende java ile discord bot yazma videoları dinliyordum. Sıkıcı ve iyi değil. Haklısınız. Böyle indirimler her zaman ki gibi gelir mi?
Bilmiyorum ama ben ne zaman baksam bi indirim var saten hiç bitmiyor maşallah.

Dediğiniz site yanlış hocam. The collaborative browser based IDE bu olması gerek sanırsam. Yanılıyor muyum?

Bende Java ile Discord bot yazma videoları dinliyordum. Sıkıcı ve iyi değil. Haklısınız. Böyle indirimler her zaman ki gibi gelir mi?

Evet hocam doğru. Ben sadece repl.it yazmaya alışmıştım o yüzden öyle yazdım kusura bakmayın 😀

Bunun gibi konulardan onlarca var Sosyal'de.

Oyun için Unity daha mantıklı ama Python diyorsan pygame videolarına bakabilirsin.
Herşeyin başı var. Python en kolayıymış ondan dolayı ilk bunu öğrenmek istiyorum.
İlk phyton almak istiyorum tamam. Udemydeki tüm kurslar nerdeyse 90 TL çok ucuz bence 500 TL den 90 TL ye inmiş. Bunları aldığımda ömür boyu kullanabiliyormuyum? Başka indirimlerde gelir mi? Şuan alacak nakitim yok hem de alsam da bir işe yaramaz. Program yapmam gerek.
  1. Python en kolay dil değildir. En kolay dil diye bir şey yoktur.
  2. PyGame gibi bir sözde oyun motoru(kendisini oyun motorundan saymıyorum) ile büyük çaplı oyunlar yazılamaz. Anca mayın tarlası.
  3. UE kullanabilmen için C++ yazabilmen gerek. "Bluprint var!" diyecek arkadaşlar için şunu söyleyeyim: Sadece bluprint ile ezberden öteye gidilemez.
  4. "Direkt aç oyun motorunu, dersleri izle, oyun yapmaya başla!" gibi bir şey söz konusu olamaz. Oyun motorları temelinde birkaç libraryden oluşur ki bu dilin mantığını bilmeyen biri libraryleri kullanamaz. Yani önce bir programlama dili.
  5. Amaç oyun ise neden Python'dan başlasın? Neden vakit kaybetsin boşuna?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı