Python nasıl öğrenilir?

Mert Torğul

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci : intel core i5 6500
rem : 16gb rem 2800mhz GSKILL
ekran kartı : asus strix gtx1050ti 4gb
hddler :
nvme-m2 ssd 1tb
ssd 120 gb
hddler 4tb dahili 2tb harici hard disk
Meslek
eczane teknikeri
Python nasıl öğrenilir?
Asıl sorum şu:
1- Python nereden nasıl ogrenebilirim? Çalıstıgımdan dolayı saatler le ilgili problemim var. Saat 09:00 - 19:00 arası calısıyorum. Pazartesi - salı - çarşamba - perşembe - cuma - cumartesi calısıyorum. Pazar günü tatil günüm.

2-nereden ve nasıl basvuru yapılır? (sertifika)
3-mümkünse ornek Udemy gibi sertifika değil de e-Devlet onaylı vs istiyorum. Biraz daha gecerliligi olan mı diyeyim.
4-Udemy'de sertifika aldım birkac tane. Onerdiginiz varsa kaideye alacağım.

İndirdigim programlar:
-Visual Studio Code.
-Notion.
-Anaconda navigator.

Bilgisayarım da şu sekilde:
-MSI B250M Pro VD anakart.
-i5 6500.
-2x8 16 GB RAM 2600MHz (MHz 2600 diye hatırlıyorum)
-ASUS STRIX GTX 1050 Ti.
-Adata 1TB Legend750 NB'me M.2 SSD (okuma 3500 MB / yazma 3000 MB)
-Seagate 4 TB HDD.
-Seagate 320GB (bunu arsiv icin fotoğraf video vs icin kullanıyorum)
-Crucial marka SSD 120 GB ( eski kullandıgım SSD Windows icin Adata ile degistirdim ama bosta duruyor)
-Corsair model hatırlamıyorum 600W Power 80 plas Gold sertifikalı.
-Kasa Rampage model hatırlamıyorum boyut olarak xxl diyeyim Ultra buyuk bir kasa.

Dosya Ekleri

• 1233.png
    1233.png
    60,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 232132132.png
    232132132.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta bilgisayarınız gayet yeterli. İleride oyun veya yapay zeka modelleri geliştirmeyeceksiniz. İkinci olarak BTK Akademi resmi serifika veriyor diye biliyorum. BTK Akademi'yi tam bilmiyorum ama e-Devlet ile kayıt olup kullanıyorsunuz herhalde.

İlk başta bilgisayarınız gayet yeterli. İleride oyun veya yapay zeka modelleri geliştirmeyeceksiniz. İkinci olarak BTK Akademi resmi serifika veriyor diye biliyorum. BTK Akademi'yi tam bilmiyorum ama e-Devlet ile kayıt olup kullanıyorsunuz herhalde.

Teşekkür ederim.

BTK Akademi'yi inceleyebilirsiniz. Ek olarak benim önerim birkaç tane video izledikten sonra örnek projeleri veya açık kaynak projeleri inceleyerek anlayıp kendi çapınızda değişiklikler yaparak öğrenmeniz. Bayağı faydası oluyor.

Teşekkür ederim.

Başka onere biliceginiz seyler varsa oneriye acıgım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı