Python nasıl öğrenilir?

twxiss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan öğrenebileceğim her şeyi öğrendim ama ileri seviye olarak Python naasıl öğrenebilirim? Hangi videodan ya da paralı olmayacak şekilde nereden öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodan öğrenebileceğim her şeyi öğrendim ama ileri seviye olarak Python naasıl öğrenebilirim? Hangi videodan ya da paralı olmayacak şekilde nereden öğrenebilirim?

BTK Akademi'den öğrenebilirsin.

Hocam bence direkt sıfırdan başlayın derim.
Size önerim bu sitedeki başlıkları tek tek çalışın;

Zaten sırayla anlatılıyor Python.

Youtube Python kampları veya Udemy ücretli/ücretsiz kursları. Eklediğiniz gibi özet videolarla dili öğrenmeye çalışmayın.

YouTube'da çok güzel rehberleri var dostum ücrettiz olarak öğrenebilirsin BTK Akademi vardı galiba önereceğim o olur

Merhaba.

Hocam bir ara internette "6 ayda nasıl yazılımcı olunur?" adlı video popüler olmuştu. Bu video da onlardan türemiş de gelmiş. Her dilde olduğu gibi, sıfırdan başlayın. Bunun gibi videolara kanmayın. Bende JavaScript öğrenmeye başladığım zaman abime göstermiştim enseme bir tane yapıştırıp bir daha bunları izlersen beni ne ara ne de sor demişti :D.YouTube üzerinden BTK Akademi üzerinden öğrenebilirsin. BTK Akademi'deki eğitimler gayet sade ve anlaşılır bir şekilde anlatılmış oradan bakabilirsiniz.

Peki Python'dan sonra hangi dili öğreneyim ve yazılım mühendisliği için illa lisans almam gerekiyor mu?

Peki Python'dan sonra hangi dili öğreneyim ve yazılım mühendisliği için illa lisans almam gerekiyor mu?

IT şirketler de çalışabilmeniz bu işin üniversitesini okumanız ve lisans almanız gerekiyor. Bu yıl ve önümüzdeki yıllar da yapay zeka geliştiği için Python'dan devam etmenizi öğrenirim. Siber güvenlik alanı da hiç eskimeyecek gibi bir meslek olarak görünüyor. Çünkü insanın olduğu her yer de güvenlik zafiyeti vardır. Python da bir süre ilerleyin. Python'nun 1 2 tane Framework'ünü öğrenin.

It şirketler de çalışabilmeniz bu işin üniversitesini okumanız ve lisans almanız gerekiyor. Bu yıl ve önümüzdeki yıllar da yapay zeka geliştiği için Python'dan devam etmenizi öğrenirim. Siber güvenlik alanı da hiç eskimeyecek gibi bir meslek olarak görünüyor. Çünkü insanın olduğu her yer de güvenlik zafiyeti vardır. Python da bir süre ilerleyin. Python'nun 1 2 tane Framework'ünü öğrenin.

Mesela üniversite okumadan lisans almadan yurt dışında ya da uzaktan çalışılarak güzel bir maaş alınır mı? Ya da okuyarak arada ne kadar fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı