s3yit Decipat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Temmuz 2020 #1 Merhabalar. Ben Python öğrenmeyi çok istiyorum, ingilizcem yeterli düzeyde. Aklımda iki soru var. İlk olarak, Phyton ile 2D platformer tarzı oyun yapılır mı? Phyton'u ücretsiz öğrenebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2020
Merhabalar. Ben Python öğrenmeyi çok istiyorum, ingilizcem yeterli düzeyde. Aklımda iki soru var. İlk olarak, Phyton ile 2D platformer tarzı oyun yapılır mı? Phyton'u ücretsiz öğrenebilir miyim?
Çözüm Etandaloth 22 Temmuz 2020 Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr Ücretsiz ve eğitim sonu yapılan sınavı geçerseniz sertifika vermekteler. İçeriği hakkında linkte tıklayarak öğrenebilirsiniz.
Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr Ücretsiz ve eğitim sonu yapılan sınavı geçerseniz sertifika vermekteler. İçeriği hakkında linkte tıklayarak öğrenebilirsiniz.
KS KS s3yit Decipat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Temmuz 2020 #11 Verdiğiniz BTK Akademi linkinde ki videoların başlangıç tarihi eski. Nasıl ulaşacağım? Artı 0 Eksi