Gizli.User
Centipat
Selamun aleykum. Python 3.8.2 surumunu nerden ogrenebilirim? Internette pek bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
python --version
Udemy güvenilir bir site fakat yaptığı indirimler yalan. 300₺'dan 24.90₺ gibi bir ücrete düşürüyor sözde. Bunun adı göz boyamaktır. Bir de şu tarihe kadar geçerli diyorlar.Merhaba Online Courses - Learn Anything, On Your Schedule | Udemy sitesinde yüzlerce pyhton kursu bulunuyor ordan yardım alman daha doğru olacaktı. Bu arada 27 mart a kadar büyük bir indirim sözkonusu, Udemy güvenilir bir sitedir.
Udemy güvenilir bir site fakat yaptığı indirimler yalan. 300₺'dan 24.90₺ gibi bir ücrete düşürüyor sözde. Bunun adı göz boyamaktır.
İçeriklerin çoğu da kötü. Belirli bir sayıda adette değerlendirmesi olan ve değerlendirmesi belirli bir seviyede olan eğitimler alınmalı.İndirimler biraz öyle ama ben içeriklerine güveniyorum.
Selamun aleykum. Python 3.8.2 surumunu nerden ogrenebilirim? Internette pek bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.