Python nedir ve Python'da neler yapılabilir?

Ama ben hiçbir şey bilmiyorum arkadaşlar kodlamaya dair ne yazacağım nasıl başlayacağım kafam çok karışık.
Not daha alarm fonksiyonlarını GUI'ye taşımadım jsona ekliyorsunuz alarm saatlerini.

Moderatörler pygame'i silmiş. Ama araştırıp ayrıca pygame e bakabilirsiniz. Tabii çılgınlık yapacaksanız zamanında notch'un yaptığı gibi sıfırdan OpenGL kullanarak bir oyun da yazabilirsiniz ama çok uzun bir çalıştırma gerektirir.

Bir de bu kanala bakmanı tavsiye ederim
Son kanal biraz daha starter düzeyde ama işine yarar.

Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri
ilk defa py öğrenirken çok işime yaradı eskiden pdf indirebiliyorduk hala pdfsi var bende ama copyright problem olur diye yapmıyorum. Aslında open source ama olsun.
(not artık indirebiliyormuşuz yukarıda pdf yazıyor ona tıklayın iner)
bu kaynaklar sana yetecektir :)

Merhaba arkadaşlar, sorum bu. Cevaplarsanız sevinirim.
Google diye bir şey varmış, girince bir metin kutusu varmış. O kutuya belirli sihirli sözcükler ve kelimeler ile yazıldığında ve büyüteç'e basıldığında size çok güzel bilgiler veriyormuş, bilmiyorum biliyor musunuz.

İngilizcem neredeyse yok bir sorun olur mu?
Evet, İngilizceniz yok ise başlamayın.

Google diye bir şey varmış, girince bir metin kutusu varmış. O kutuya belirli sihirli sözcükler ve kelimeler ile yazıldığında ve büyüteç'e basıldığında size çok güzel bilgiler veriyormuş, bilmiyorum biliyor musunuz?

Evet, ingilizceniz yok ise başlamayın.

Buraya sormak istedim buraya sordum Google diye bir şey olduğunu biliyoruz herhalde dostum buradakiler daha iyi anlatıyorlar meseleleri.

Buraya sormak istedim buraya sordum Google diye bir şey olduğunu biliyoruz herhalde dostum buradakiler daha iyi anlatıyorlar meseleleri.
Her sorununu veya sorunu buraya soracaksan veya sormayı planlıyorsan ilerlemeyi düşünme, döküman okumayı ve aratmayı öğren. Anlamadığını sorabilirsin tabi.

Her sorununu veya sorunu buraya soracaksan veya sormayı planlıyorsan ilerlemeyi düşünme, doküman okumayı ve aratmayı öğren. Anlamadığını sorabilirsin tabii.

İşte ben en başında olduğum için buraya gelip soruyorum dostum yoksa araştırma yapmayı seviyorum ve araştırma yapmadan ilerleme olmayacağınıda biliyorum yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı