balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #1 Python dosyamı exe ye çevirdiğimde "no module named Win32con" diye bir hata alıyorum nasıl çözerim? Pipinstall pypiwin32. Pip install pywin gibi yüklemeler işe yaramadı.
Python dosyamı exe ye çevirdiğimde "no module named Win32con" diye bir hata alıyorum nasıl çözerim? Pipinstall pypiwin32. Pip install pywin gibi yüklemeler işe yaramadı.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 15 Eylül 2023 #2 Exe'ye çevirirken hangi modülü kullanıyorsun? Eksik modülü zorla bağımlı ettirtebilirsin.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 15 Eylül 2023 #3 Büyük harfle mi yazıyorsun, yoksa küçük harfle mi? import Win32con mu? yoksa import win32con mu? Büyük harfle yazdıysan, hata verir. Modül küçük harfle çünkü. Hatayı da büyük harfle aldığını varsayıyorum.
Büyük harfle mi yazıyorsun, yoksa küçük harfle mi? import Win32con mu? yoksa import win32con mu? Büyük harfle yazdıysan, hata verir. Modül küçük harfle çünkü. Hatayı da büyük harfle aldığını varsayıyorum.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #4 TheAny dedi: Büyük harfle mi yazıyorsun, yoksa küçük harfle mi? import Win32con mu? Yoksa import win32con mu? Eki Görüntüle 1944218 Genişletmek için tıkla... Küçük harflerle yazıyorum. Nizel G dedi: Exe'ye çevirirken hangi modülü kullanıyorsun? Eksik modülü zorla bağımlı ettirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım hocam. Nuitka ile ceviriyorum exe ye.
TheAny dedi: Büyük harfle mi yazıyorsun, yoksa küçük harfle mi? import Win32con mu? Yoksa import win32con mu? Eki Görüntüle 1944218 Genişletmek için tıkla... Küçük harflerle yazıyorum. Nizel G dedi: Exe'ye çevirirken hangi modülü kullanıyorsun? Eksik modülü zorla bağımlı ettirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım hocam. Nuitka ile ceviriyorum exe ye.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 15 Eylül 2023 #5 balkann dedi: Küçük harflerle yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Aldığın hatayı da o zaman bir dahakine harf düzeltmesine sokmadan paylaş. Modülü büyük harfle yazdığını varsaymamın sebebi oydu. balkann dedi: "no module named Win32con" diye bir hata alıyorum Genişletmek için tıkla...
balkann dedi: Küçük harflerle yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Aldığın hatayı da o zaman bir dahakine harf düzeltmesine sokmadan paylaş. Modülü büyük harfle yazdığını varsaymamın sebebi oydu. balkann dedi: "no module named Win32con" diye bir hata alıyorum Genişletmek için tıkla...
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 15 Eylül 2023 #6 balkann dedi: Küçük harflerle yazıyorum. Tam anlamadım hocam. Nuitka ile ceviriyorum exe ye. Genişletmek için tıkla... --include-package=pypiwin32 parametresini ekle exe'ye çevirirken.
balkann dedi: Küçük harflerle yazıyorum. Tam anlamadım hocam. Nuitka ile ceviriyorum exe ye. Genişletmek için tıkla... --include-package=pypiwin32 parametresini ekle exe'ye çevirirken.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #7 TheAny dedi: Aldığın hatayı da o zaman bir dahakine harf düzeltmesine sokmadan paylaş. Modülü büyük harfle yazdığını varsaymamın sebebi oydu. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam genellikle forumda ceza almamak için kullanıyorum düzeltmeleri. Bundan sonraki python sorularımda harf düzeltmesini açmayacağım. Nizel G dedi: --include-package=pypiwin32 parametresini ekle exe'ye çevirirken. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.
TheAny dedi: Aldığın hatayı da o zaman bir dahakine harf düzeltmesine sokmadan paylaş. Modülü büyük harfle yazdığını varsaymamın sebebi oydu. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam genellikle forumda ceza almamak için kullanıyorum düzeltmeleri. Bundan sonraki python sorularımda harf düzeltmesini açmayacağım. Nizel G dedi: --include-package=pypiwin32 parametresini ekle exe'ye çevirirken. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 15 Eylül 2023 #8 balkann dedi: Kusura bakmayın hocam genellikle forumda ceza almamak için kullanıyorum düzeltmeleri. Bundan sonraki python sorularımda harf düzeltmesini açmayacağım. Genişletmek için tıkla... Düzeltmeleri açmak yerine kendin büyük harflerle başlar ve cümle sonlarına nokta eklersen, bu tarz problemlerle karşılaşmazsın.
balkann dedi: Kusura bakmayın hocam genellikle forumda ceza almamak için kullanıyorum düzeltmeleri. Bundan sonraki python sorularımda harf düzeltmesini açmayacağım. Genişletmek için tıkla... Düzeltmeleri açmak yerine kendin büyük harflerle başlar ve cümle sonlarına nokta eklersen, bu tarz problemlerle karşılaşmazsın.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #9 nuitka --onefile --include-package=pypiwin32 aa.py Aldığım hata: FATAL: Error, failed to locate package 'pypiwin32' you asked to include.
nuitka --onefile --include-package=pypiwin32 aa.py Aldığım hata: FATAL: Error, failed to locate package 'pypiwin32' you asked to include.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 15 Eylül 2023 #10 balkann dedi: Aldığım hata: FATAL: Error, failed to locate package 'pypiwin32' you asked to include. Genişletmek için tıkla... Modül konumunu da belirt: --include-data-dir={KONUM}=pypiwin32
balkann dedi: Aldığım hata: FATAL: Error, failed to locate package 'pypiwin32' you asked to include. Genişletmek için tıkla... Modül konumunu da belirt: --include-data-dir={KONUM}=pypiwin32