import Win32con mu? yoksa import win32con mu?Büyük harfle mi yazıyorsun, yoksa küçük harfle mi?
import Win32conmu? Yoksaimport win32conmu?
Eki Görüntüle 1944218
Exe'ye çevirirken hangi modülü kullanıyorsun? Eksik modülü zorla bağımlı ettirtebilirsin.
Aldığın hatayı da o zaman bir dahakine harf düzeltmesine sokmadan paylaş. Modülü büyük harfle yazdığını varsaymamın sebebi oydu.Küçük harflerle yazıyorum.
"no module named Win32con" diye bir hata alıyorum
--include-package=pypiwin32 parametresini ekle exe'ye çevirirken.Küçük harflerle yazıyorum.
Tam anlamadım hocam. Nuitka ile ceviriyorum exe ye.
Kusura bakmayın hocam genellikle forumda ceza almamak için kullanıyorum düzeltmeleri. Bundan sonraki python sorularımda harf düzeltmesini açmayacağım.Aldığın hatayı da o zaman bir dahakine harf düzeltmesine sokmadan paylaş. Modülü büyük harfle yazdığını varsaymamın sebebi oydu.
Deneyeyim hocam.--include-package=pypiwin32 parametresini ekle exe'ye çevirirken.
Düzeltmeleri açmak yerine kendin büyük harflerle başlar ve cümle sonlarına nokta eklersen, bu tarz problemlerle karşılaşmazsın.Kusura bakmayın hocam genellikle forumda ceza almamak için kullanıyorum düzeltmeleri. Bundan sonraki python sorularımda harf düzeltmesini açmayacağım.
Modül konumunu da belirt: --include-data-dir={KONUM}=pypiwin32Aldığım hata: FATAL: Error, failed to locate package 'pypiwin32' you asked to include.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.