Python öğrenilmeye değer mi?

DodgeThis

Centipat
Daha fazla  
Başlığın anlamsız gelmesi doğal. Konu şu: Ben web geliştirmek istiyorum, fakat yazılım deneyimim pek yok, anlayacağınız Python öğrenmeye başladığım ilk yazılım dili. "madem web geliştirmek istiyorsun, neden Python ile başladın?" diye soracak olursanız, cevabım yazılıma başlamak ve alışmak için onun iyi bir dil olduğunu düşündüğüm olur. Fakat son zamanlarda bunun doğruluğunu sorgulamaya başladım. Gerçekten doğru mu yapıyorum? HTML ve CSS öğrenip daha amacıma uygun mu davranmalıyım yoksa? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kodlama bilginiz yoksa ve öğrenmekte zorlanıyorsanız kolay dillerden başlayabilirsiniz chat GPT'den de yardım alarak daha hızlı öğrenebilirsiniz.

Hiç kodlama bilginiz yoksa ve öğrenmekte zorlanıyorsanız kolay dillerden başlayabilirsiniz chat GPT'den de yardım alarak daha hızlı öğrenebilirsiniz.

Hayır hayır, öğrenmekte bir sorunum yok, sadece genel olarak yazılıma alışmak ve daha kolay bir başlangıç yapmak adına Python'u seçtim, sorunum sonda belirttiğim gibi, bunun doğru olup olmadığı.

Yazılıma alışma konusunda biçilmez kaftan Python dili. Bize de okulda ilk sene full Python öğrettiler. Sonraki seneler C# ve HTML öğrettiler..

Yazılıma alışma konusunda biçilmez kaftan Python dili. Bize de okulda ilk sene Full Python öğrettiler. Sonraki seneler C# ve HTML öğrettiler.

Güzel. Sence Python'u bitirmeli miyim, yani daha doğrusu takip ettiğim eğitim serisini tamamlamalı mıyım(BTK akademide bir seriyi izliyorum ve %29 oranında tamamlamışım(kursun kendisi 44 saat(Bu arada ismini görünce söyleyesim geldi, Nirvana en iyi müzik grubudur)))

Güzel. Sence Python'u bitirmeli miyim, yani daha doğrusu takip ettiğim eğitim serisini tamamlamalı mıyım(BTK akademide bir seriyi izliyorum ve %29 oranında tamamlamışım(kursun kendisi 44 saat(Bu arada ismini görünce söyleyesim geldi, Nirvana en iyi müzik grubudur)))
Evet, bence bitirmelisin senin için güzel bir temel olur. Sonra istediğin dile geçersin. Oyun yapmak istiyorsan C++ veya C#, website yapmak istiyorsan HTML vs... (Bence de en güzel müzik grubudur Kurt Cobain hayranıyım🤩)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı