Python öğrenmek için tavsiyeleriniz nelerdir?

HTML'den de kurs almistim herne kadar dil olmasa da bir yerden baslamak gerektigini dusunerek CSS de birakmistim JS'ye bile baslayamamistim.
Siber guvenlik alanina kaymayi dusundugum icin Python ogrenmek istiyorum.

Oncelikle teşekkür ederim ornek sitesi guzelmis

Ayrica bende soyle bir sıkıntı var izliyorum anliyorum ama pratikte hiçbir şey yapamiyorum sonra geri donup bakiyorum yaziyorum bir sure sonra diger derslere gectigim zaman buseferde onceki dersin konusunu hatirlamakda zorlaniyorum.

Bro code. (kanal)

Kanala bakacağım teşekkür ederim.

Kendine günlük video limiti koy ve bu videoları günün sonunda tekrar et. Haftalık tekrarlar oluştur öğrendiğin şeyleri birlikte kullanmaya çalış. Syntaxı bilmeden hiçbir şey yapamazsın.

Son düzenleme:
Eger Udemy'den oneriniz varsa kurs ismi soyler misiniz?

Kendine günlük video limiti koy ve bu videoları günün sonunda tekrar et. Haftalık tekrarlar oluştur öğrendiğin şeyleri birlikte kullanmaya çalış. Syntaxı bilmeden hiçbir şey yapamazsın.

Teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alip yapmaya calisacagim.

Python ogrenmek istiyorum Udemy'den kurslarim var ama bana cok sıkıcı geliyor. Nasıl kendimi gelistirebilirim? Tavsiyeniz var mı?
Yas 17.

Eglenmiyorsan meslek olarak tercih etmemelisin.
Eglenmiyorsan hobi olarak da tercih etmemelisin.
Eger problemin bir seyi ogrenircen caninin sikilmasi ise o halde disiplin problemin var, Python ile alakasi yok.
Problemin zevk almamak ise ogrenmekten, yanlis seyi ogreniyorsun demektir.
17 yasina kadar ogrendigin seyleri nasil ogrendiysen ayni metodoloji ile devam etmelisin, olmuyorsa kastirmaya gerek yok.

Yanlış beklentilerle çıkılan yok bıktırır. Sade öğrenmek için öğren. Beynin beklentilerden ve kuruntulardan boş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…