Python öğrenmek için YouTube kanalı önerisi

GraLeiMet

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
882
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Udemy'den dersler almıştım. Fakat Python çok kapsamlı bir programlama dili. Her şeyiyle eksiksiz bir şekilde ders veren YouTube kanalı önerebilir misiniz?
Ekleme: Türkçe olursa daha iyi olur.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Konuyla alakası yok fakat merak ettiğim bir şey var. Neden YouTube'daki neredeyse tüm yazılımla alakalı videolar hintlilerin?
 
Hocam dünyadaki mühendislerin, yazılımcıların büyük bir kısmı Hintlidir. Bunun bir sürü sebebi var aslında. Fakat en önemli sebep Hindistan'ın kötü olması. Ülke ciddi anlamda çok kötü, hatta bir milyar civarı insana ev sahipliği yapıyor. Doğal olarak orada yaşayan teknolojiye, yeniliğe aç insanlar gerçek anlamda "çok çalışarak" bu şeyleri yapıyor. Yani başka seçenekleri yok, ya yıllardan beri köleliği normal gören bir ülkede, affedersiniz ama, b.. gibi yaşayacaklar ya da çok çalışıp mükemmel bir seviyeye gelecekler. Bugün çok nadir bilinen teknolojik bir konu hakkında arama yapmaya kalktığınızda (Örneğin: Eski tip Samsung kulaklığımın girişini nasıl 3.5mm jacka çevirebilirim ?) Hintli, Bangladeşli ya da Pakistanlı birilerinin videolarına denk gelebilirsiniz mesela. Tabi aynı şekilde bu durum Çinliler için de geçerli. Fakat Çin Hindistan'dan bir tık daha iyi olduğu için Çin bu durumda daha az göz önüne çıkıyor.
Konuyla alakası yok fakat merak ettiğim bir şey var. Neden YouTube'daki neredeyse tüm yazılımla alakalı videolar hintlilerin?
 

Geri
Yukarı