Chatgpt ye yazdır python bilmiyorsan..Birde node.js kullanmak daha mantıklı.Python'dan yaptığım Discord'da bir bot varda bot sadece DM'den çalışıyor ve DM'de attığı her mesajı 15 saniye sonra silsin istiyorum bunun kodu nedir acaba?
ChatGPT'ye yazdır Python bilmiyorsan. Bir de node.js kullanmak daha mantıklı.
ChatGPT'ye yazdır Python bilmiyorsan. Bir de node.js kullanmak daha mantıklı.
Kendi kodunu at onla birleştirmesini söyle.Biliyorum bende hep Node kullanmayı seviyorumda bu bot py ile çalışıyor.
Hocam ChatGPT yazamadı bana farklı sonuçlar cıkarıyor siz yazdırabilir misiniz müsaitseniz.
import discord
from discord.ext import commands
import asyncio
TOKEN = 'Your Discord Bot Token'
intents = discord.Intents.default()
intents.direct_messages = True
bot = commands.Bot(command_prefix='!', intents=intents)
@bot.event
async def on_ready():
print(f'Logged in as {bot.user.name}')
@bot.event
async def on_message(message):
if isinstance(message.channel, discord.DMChannel):
await asyncio.sleep(15) # 15 saniye bekle
await message.delete()
bot.run(TOKEN)
Kendi kodunu at onunla birleştirmesini söyle.
Python:import discord. from discord.ext import commands. import asyncio. TOKEN = 'Your Discord Bot Token'. intents = discord.Intents.default() intents.direct_messages = True. bot = commands.Bot(command_prefix='!', intents=intents) @bot.event async def on_ready(): print(f'Logged in as {bot.user.name}') @bot.event async def on_message(message): if isinstance(message.channel, discord.DMChannel): await asyncio.sleep(15) # 15 saniye bekle. await message.delete() bot.run(TOKEN)
Mesaj yolladığınız koda ki o şöyle bir şey:Tamamdır teşekkürler.
channel.send("MESAJ")channel.send("MESAJ",delete_after=15)Mesaj yolladığınız koda ki o şöyle bir şey:channel.send("MESAJ")
Şu şekilde bir parametre ekleyin:channel.send("MESAJ",delete_after=15)
Mesaj yolladığınız koda ki o şöyle bir şey:channel.send("MESAJ")
Şu şekilde bir parametre ekleyin:channel.send("MESAJ",delete_after=15)
Hocam bu iyi güzelde komutu kullanan kişinin komutunuda silmek istiyorum onun kodu nedir?
DM Channel'da karşı kişinin mesajlarını silemezsiniz mümkün değil. Eğer slash command ise kullandığı komut zaten delete_after parametresi ile silinir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.